21.11.14

Lancôme Grandiôse

Sokoksella oli viime viikon perjantaina kampanja, jossa sai Lancômen uuden Grandiôse maskaran, kun vei vanhan maskaransa sinne. Luin etukäteen, että Lahteen oli varattu vain 35 ripsaria, joten menin jo aamulla hyvissä ajoin jonottamaan vanhan Lancômen Hypnôse ripsivärin kanssa. Jonoa olikin jo kertynyt ihan kiitettävästi, onneksi ehdin saamaan omani!


Kyseessä on siis uutuusmaskara. Olen nyt vuoden käyttänyt Lancômen Hypnôsea, olen tykästynyt siihen ripsiväriin tosi paljon, joten oli oikein mukava saada testiin tämä uutuus. Ripsivärin ulkonäkö on todella kaunis, pääväri on musta ja ripsivärin korkissa on mustaa ja läpinäkyvää liukuväriä sekä Lancômen tuttu ruusukuvio.


Monet ovat varmaan kuulleet tästä ripsarista nimityksen joutsenkaula, nimi tulee siitä, kun maskaran varsi on muotoiltu vänkyräksi ja se todellakin muistuttaa joutsenen kaulaa.

Harjaosa on tässä kova.

Harjalla on todella helppo levittää ripsiväriä muotoilunsa ansiosta, ainakin itse saan helposti tällä levitettyä myös ulkonurkkiin niin ylä- kuin alaripsissäkin.

Jo ensimmäisellä kerroksella tällä saa ainakin omiin ripsiini näyttävän tuloksen. Vasemmalla kuva ilman meikkiä ja oikealla yksi kerros ripsiväriä.

(pahoittelen, en todella tiedä, mistä tuo blurr efekti tuli kasvoihini, en ole yrittänyt häivyttää kasvojani tai sen virheitä)

Toinen kerros tätä maskaraa on omille ripsilleni ihan maksimi, sillä enemmän laitettuna tämä alkaa klimppiintymään ripsissäni. Vasemmalla Grandiôsea kaksi kerrosta ja oikealla ripset myös taivutettu, laitettu yläluomille eyeliner ja kulmiin laitettu väriä.

Itse tykästyin kovasti Grandiôseen ja sen helppokäyttöisyyteen, ei tämä silti korvaa nykyistä suosikkiani Hypnôsea.


:SaraCupCakez

16 kommenttia:

 1. Toi harjan varsi on kyllä mielenkiintoinen :D Ja pakkaus muistuttaa jo enemmän melkein hajuvesipulloa kuin ripsaria! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muistuttaa, varsinkin, kun tuo alempi osa on niin pullea, aivan ihana pullo ♡

   Poista
 2. Tuon ripsarin pakkaus on kyllä tosi kaunis! Tekisi kyllä itsekin mieli kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♡ Kannattaa kokeilla, jos mieli tekee, itse tosiaan tykkään tästä :)

   Poista
 3. Oon kuullut, että Blogger lisäisi tuon blur-efektin itsestään O.o Se KAI pitäisi saada jostain asetuksista pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy etsiä jostain jos löytäisin tuon asetuksen! :)

   Poista
 4. Saiko sinne viedä minkä tahansa ripsarin? Toisista blogeista luin että sai olla mikä vaan ja toisista että piti olla Lancome. Satuin just tuona kampanjapäivänä olemaan Jyväskylässä joten olisin voinut jopa kerrankin johonkin osallistua, mutta kun en ollut hittovie varma mikä ripsari sinne käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ensin luulin, että sen ripsarin pitää olla Lancome, mutta sinne sai viedä ihan minkä tahansa! Voi ei, vähän ärsyttävää, etttä oli niin ristiriitaista tietoa :/

   Poista
 5. Kirjotin pitkän kommentin ja se katos, eääh!
  Tosiaan, google+ tekee kuviin jotain vammaparannuksis, ite ainakin oon huomannut, että se muokkaa kuvien värejä ja kontrastia paljon :\
  Pitäs varmaa alkaa latan kuvat johki kvapalveluun ja sieltä linkkailla blogiin... Anteeks kirjotusvirheet, mulla on uus puhelin ja en handlaa tällä näpyttelyä vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ärsyttävää, että se kommentti katosi!

   Joo, mietin ihan samaa, että pitäisi varmaan jotain toista kautta lisäämään kuvia... Se vaan on niin kätevää Bloggerin kautta lisätä! Mutta jos alkaa joka kasvopostaukseen tulemaan blurria, niin pakko se on alkaa toista kautta kuvia lisäilemään.

   Poista
 6. Viljami kysyi multa mitä haluaisin joululahjaksi ja tämä on yksi niistä pyysin. :) Saas nähdä kuin käy. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä nähdä, että mitä saat joululahjaksi! ^__^

   Poista
 7. Hauskan näköne toi harjan varsi :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡