10.11.14

Cuccio 2 am in Hollywood

Sain taas valita Cosmeryalta muutaman lakan ja valitsin mustan 2 am in Hollywoodin sekä violetin Romania after Darkin. Ensimmäisenä esittelen teille 2 am in Hollywoodin, joka jo näkyikin BID -kynsillä.


2 am in Hollywood on perus musta creme. Ensimmäisellä kerroksella ei tullut niin tasaista jälkeä, mutta peitti täysin kahdella kerroksella ja tuli tosi tasainen ja kiiltävä pinta. Lakkasin tällä lakalla myös työkaverini kynnet ja hän kehui, kuinka kiiltävä tämä lakka on (näillä kuvissa minulla ei ole päällyslakkaa/pikakuivattajaa).

Tykkään Cuccion siveltimistä, ne on sopivan kokoisia ja lättäniä (vähän kuin OPIn lakoissa), joten niillä saa todella hyvin levitettyä lakan.

Olen lakannut tällä mustalla muutamia kertoja ja olen yllättynyt siitä, että ainakin minun kynsilläni tämä pysyy tosi hyvänä. Monet lakat alkavat kulumaan kärjistä, sillä teen toimistotyötä ja kynnen kärjet osuvat jatkuvasti näppäimistöön.
Löysin kätköistäni tuollaista käärmeennahka kokokynnentarroja, olen muistaakseni saanut nämä joltain, mutten yhtään muista, että keneltä. Nämä oli oikein hyviä tarroja: sain ne helposti laitettua kynnelle ja ne eivät alkaneet repsottamaan, tosin pidin näitä kynsiä vain päivän.

Huomasin muuten, että Cosmeryalla on tässä kuussa ilmainen toimitus postiin yli 20 € tilauksiin, joten jos esimerkiksi Cuccion lakat kiinnostavat, niin kannattaa hyödyntää tarjous!
// I got this Cuccio 2 am in Hollywood -nail polish from Cosmerya. This polish is black creme and it's very shiny (I didn't use any top coat for these pictures). I used two coats of nail polish because the first layer wasn't so covering. I like the brush of Cuccio nail polishes, it's big and flat (almost like OPI
nail polishes) so it's so easy to apply on nails.


:SaraCupCakez


12 kommenttia:

 1. Ehehehee :D
  Hyödynnin tarjouksen jo eilen, kun huomasin ilmoituksen sähköpostissa ;) Harmi, muutamaa lakkaa ei ollut saatavilla, mutta onneksi löysin jotain muuta tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Mä haluun nähdä, mitä tilasit! ^__^ Harmi, ettei ollut kaikkia saatavilla

   Poista
 2. Ihanat kynnet! <3 Nuo tarrat näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi tarrat on tosi kivat, täytyy käyttää niitä useammin :)

   Poista
 3. Todella kivat kynnet oot loihtinut :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡