1.11.14

BID + IBA 2014

Nyt perehdytään viime viikon Bloggers Inspiration Day ja Indiedays Blog Awardseihin. Postaus on aika kuvapainotteinen, joten ottakaa hyvä asento tuolilla ja nauttikaa!


(Kuvaaja: Iiny)

Menimme tapahtumaan taas ihanan Iinyn kanssa, olemme olleet joka Bloggers Inspiration Dayssä yhdessä. Minulla oli hirveä asukriisi ja sain vaatteet päätettyä vasta edellisenä iltana, enkä edes sovittanut niitä etukäteen! Mielestäni asusta tuli tosi toimiva kuitenkin. Vero Modan niittijakku, Cheap Mondayn paita, "nahka"leggingsit ja mustat Converset.


Sisään päästyämme iski todellisuus päin kasvoja: paikalla oli vain muutama näytteilleasettaja ja nekin olivat (Olympuksen ja Hobby Hallin lisäksi) vain vaatekojuja! Eli täällä ei ollut kosmetiikka- ja kynsibloggaajille mitään! Lisäksi paikalla ei ollut yhtään osallistavaa ohjelmaa (paitsi Hobby Hallin kojulla), arvontoja eikä lähtiessä saanut goodiebagia.


Tapahtumassa oli paljon eri viinaksia mutta syötävää suhteellisen vähän ja syömiset loppuivatkin kesken. Luentoja olisi ollut muutama tuolla tapahtumassa, mutta ei menty niitä kuuntelemaan. Päätimme, että on kivempaa hengata muiden kanssa ja tutustua muihin bloggaajiin. Oli ihana nähdä kaikkia tuttuja blogimaailman kasvoja.


(Kuvaaja Iiny)

Suurin osa tapahtumasta meni Iinyn, Danielan ja Miljan kanssa. Tapahtuman jälkeen lähdettiin Kaisaniemen Subwayhin, jossa Milja tarjosi kaikille syötävää ja juotavaa, meillä oli keskenään ihan sairaan kivaa!


(Kuvaaja Nanna)

Jossain vaiheessa meidän oli tyttöjen kanssa pakko erota, koska lähdin valmistautumaan hotelliin. Illalla oli vuorossa Indiedays Blog Awards, johon otin aveciksi poikaystäväni Nallen. Tapahtumaan en ottanut kameraa mukaan, joten joudutte tyytymään muutamaan kännykkäkamerakuvaan.

Indiedays Blog Awardsia vietettiin Tivolissa, joka oli varattu meille bloggaajille kymmeneen saakka. Tapahtumassa oli ilmaiset juomat, mutta pettymykseksi sieltä sai alkoholittomana vain pahaa kivennäisvettä. Fresitasta oli tehty älyttömän hyviä drinkkejä ja niitä kyllä tuli juotua ihan kiitettävästi.

Oli hauska jutella kaikkien tuttujen ja muiden bloggaajien kanssa, joita en ollut aiemmin tavannut. Näin tyyli-ikonini Nadjan, joka oli luonnossa aivan ihana ihminen. Laran kanssa hengailimme pitkän aikaa, oli kiva nähdä ensimmäistä kertaa (nähtiin kyllä jo Inspiration Dayssä, mutta nyt ehdittiin jutella kauemmin). Törmäsin myös suosikkisalkkarinäyttelijääni Oona Kareehen!

Miljan kanssa vietettiin paljon aikaa, oli niin kiva olla siellä kolmistaan Miljan ja Nallen kanssa (ja alkuillasta Danielan).


(Kuvaaja Nanna)

Kahdentoista aikaan jo luovutettiin ja lähdettiin hotelliin nukkumaan. Oli kyllä hauska päivä, kiitos kaikille! 


// Last weekend there was Bloggers Inspiration day and Indiedays Blog Awards, it was so nice to see and connect with the other bloggers! 


:SaraCupCakez


10 kommenttia:

 1. Harmi että tuo päivätapahtuma oli nyt noin vaisu,mutta kivaa sulla näytti olevan molemmissa juhlissa =)

  VastaaPoista
 2. Jee, olinki venannu sun postausta :D ! Oli kiva nähdä ja mennään joskus vaikka Hki:in pörräämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mennään vaan, olis kiva taas nähdä ^__^ ♡

   Poista
 3. Voi kun sie olet ollut niin nättinä näissä tapahtumissa ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanne! Mä ite ihastuin tohon mun päivälookkiin :3

   Poista
 4. Vaikka oli ihan kökköä tuolla päivätapahtumassa, niin seura teki päivästä kivan! <3 Toi sun ja Nallen kuva on niin ihana. :) ootte niin söpö pari. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teki, oli ihan mahtavaa seuraa! ♡ Voi kiitos!! :3 ♡

   Poista
 5. Kauniita naisia ollu liikenteessä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nätteinä ollut kyllä kaikki ^__^ ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡