16.10.14

Peggy Sage kynsilakat

Sain ihanan viestin Meikit Heaven- nimiseltä yritykseltä. Meikit Heaven on aloittanut tänä vuonna Peggy Sage- nimisen kosmetiikkabrändin maahantuojana. Peggy Sage on perustettu vuonna 1925 USAssa ja se myi ensin kynsilakkoja kotimyynnillä. Peggy Sage on enemmänkin ammattilaisille tarkoitettu sarja, joten sitä ei sen vuoksi myydä esimerkiksi marketeissa.

Sain Meikit Heaveniltä kivoja tuotteita, joista neljä oli kynsilakkoja ja esittelenkin saamani kynsilakat nyt teille. En ole aiemmin kokeillut kyseistä merkkiä, mutta ihastuin saman tien pullojen simppeliin ja ylelliseen ulkonäköön sekä upeisiin väreihin. Koostumus on näissä kaikissa aika ohutta ja lirua, joten kannattaa ohuita kerroksia lakata kynsille. Kynsilakat maksavat n. 7 - 8 €.


Vasemmalta oikealle: Rose Boisé, Trendy Blue, Á la Folie ja Metallic Mauve.


Rose Boisé on nätti nudenvärinen lakka. Yhdellä kerroksella tämä on oiva pohja ranskalaiseen manikyyriin ja kolmella-neljällä kerroksella saa peittävän nuden lopputuloksen. Tämä lakka sopii omaan ihonväriini ihan loistavasti.


Trendy Blue on ihana petrooli sinivihreä lakka, luonnonvalossa näyttää enemmän sinertävältä ja sisävalaistuksessa vihertävältä.. Minulle tuli heti mieleen tästä väristä riikinkukko, harmikseni en löytänyt riikinkukko decaleita tai leimauslaattaa varastoistani.


Á La Folie on nätti violetti. Tämä kannattaa levittää varovasti, sillä tämä on niin ohutta, että se näyttää hutiloiden levitettynä epätasaiselta. Värinä tämä on kuitenkin tosi ihana, hieman vesivärimäinen ja hento violetti. Tämä lakka on oma lempparini näistä.


Metallic Mauve on hento krominen lila. Tämä myös kannattaa levittää varovasti, sillä kromilakoissa näkyy siveltimen vedot ja kynnen virheet helposti.

Löysin netistä ihanan 50- luvun Peggy Sage kynsilakkamainoksen. Olisi kiva kuulla, että onko teillä kokemusta tästä merkistä? Vielä olisi esiteltävänä muutama meikkituote ja kynsikoriste tältä merkiltä, kivaa. ^__^// I got four nail polishes from Meikit Heaven, which is official importer of Peggy Sage. I've never tried Peggy Sage before so I was very excited when they asked if I wanted to try these.

The polishes I got was Rose Boisé, Trendy Blue, Á la Folie and Metallic Mauve.

I think that the bottle of the polish look really expensive and chic (love it!). The formula of the polish is quite thin and runny but the colours are really cute!


:SaraCupCakez


8 kommenttia:

 1. Moi!
  Mulla on muutama Peggy Sagen lakka, on ostanu kirpparilta uusina jonkun kosmetologin poistoja. Lakat on tosiaan aika liruja ja kaksi holo lakkaa mitä mulla on niin on tosi huono pysyvyys kynsillä, saattaa samana päivänä alkaa kärjistä lohkeilemaan.
  Oon pitkään yrittäny onkia tietoa kyseisistä lakoista mutta huonosti netistä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että sulla on negatiivisia kokemuksia :/ Yritin myös etsiä tietoa netistä tähän postaukseen, mutta tosi vähän löytyy! Ainoat tiedot mitä löysin oli perustamisvuosi ja se, että Peggy Sage aloitti kotimyynnillä USAssa...

   Itse tykästyin näihin saamiini lakkoihin ja ajattelin tilata lisää niitä :)

   Poista
 2. Mulla ei ole noista kokemusta mutta Metallic Mauve näyttää kivan väriseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, siinä on tosiaan hento lila väri! ♡

   Poista
 3. Kivoja lakkoja ja kokemusta on.Taidan omistaa 5 kyseistä lakkaa ja kokeillu myös kynsitarroja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva kuulla! Mistä sä oot ostanut noita? :)

   Poista
  2. Oon saanut aiemmin yhdeltä firmalta testiin joka ei halunnu että mainitsen heitä blogissa kun eivät varsinaisesti tee yhteistyötä ja yhden ostin tosiaan viime vuonna messuilta.Voin joku päivä kuvata ne mitä multa löytyy ja laittaa vaikka sun sähkäriin kuvan

   Poista

Share some galaxy dust! ♡