30.6.14

Lolly Puff

Alkusanat: Tämä postaus saattaa olla haitallinen alle 18-vuotiaille ja tupakanvastaisille ihmisille. En suosittele kellekkään tupakoinnin aloittamista.Sain Lolly Puffilta yhteistyön merkeissä neljä erimakuista eshishaa eli kertakäyttöistä vesipiippua. Olin tehnyt Lolly Puffista hienon postauksen, mutta koska minua muitutettiin, että Valvira on asettanut sähkötupakoille markkinointikiellon, poistin kaikki infot tältä sivulta ja voitte mennä katsomaan ne itse Lolly Puffin infosivuilta. Tupakkalaki kieltää siis esimerkiksi tuotteen mainonnan ja myynnin edistämisen, joten en aio myydä teille tätä tuotetta (eikä tarkoitukseni ole myynnin edistäminen) vaan kertoilen teille omia kokemuksiani tuotteesta :)Lolly Puffit on kertakäyttöisiä, eli tuotteessa ei ole käynnistysnappulaa, se tosi kätevää, kun voi vaan alkaa toisesta päästä imeä, käytön jälkeen laittaa laukkuun ja myöhemmin jatkaa.

Tuotetta käytettäessä toisessa päässä oleva kristalli syttyy, ja kun tuote on lopussa, alkaa vihreä valo vilkkumaan, jolloin tuotteen voi heittää elektroniikkaroskikseen.
Lolly Puffeja on neljää erilaista: minttu, sitruuna, mustikka ja mansikka.
Minttu oli ihanan minttuinen ja se oli lempparini.
Sitruuna maistuu makealle sitruunalle.
Mustikka maistui mielestäni mustikkapiirakalle vanijakastikkeella, nam!
Mansikasta en tykännyt. Yleensä tykkään mansikasta kaikessa muodossa, myös teollisen makuisesta ja hajuisesta, mutta tästä en välittänyt. En saanut tästä yhtään minkäänlaista mansikan makua.

Lolly Puffin verkkosivuilta voit käydä katsomassa hinnat ja makuvaihtoehdot :)

Itse olen valitettavasti joissain tilanteissa tapa/ seuratupakoija ja olen huomannut, että tätä nykyä poltan vähemmän, kun olen saanut näitä käsiini.

Kiitos Lolly Puffin väki, kun sain testata näitä!

(Yritin puhaltaa sauhuja kameraan :D)


:SaraCupCakez

P.S. Lisää tietoa vesipiipuista ja niissä käytettävistä aineista löytyy esimerkiksi THL:n sivuilta.


10 kommenttia:

 1. Tupakkatuotteiden mainostus taitaa olla Suomessa laitonta ja koskea myös näitä sähköröökejä ja blogeja.... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta! Muutin melkeen koko tekstin :)

   Poista
 2. Nää on niin parhaitaaa! Minttu on paras <3

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama huono tapa ja olen miettinyt tollasen hommaamista juurikin niitä tilanteita varten. Taitaa lähteä testiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon huomannut, että mua nää on auttanut, kohta pitää tilata uusi paketti näitä ^__^

   Poista
 4. osaatko arvioida kauan tommonen yks putkilo kesti? vaikka niinku montako päivää? ku toi 400 sauhua mitä siellä sivuilla lukee kerro mitää itelle :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡