4.6.14

Block Nails

Näin jossain lehdessä tai nettimainoksessa maanantaina tällaiset kynnet ja sain pakkomielteen heti toteuttaa ne, nude ja musta, kun ovat sopivan simppeleitä ja soveltuvat hyvin toisiinsa.

Lakkasin kynnet ensin OPIn Sand In My Suit-lakalla ja annoin kuivahtaa. Sitten yritin vetää mahdollisimman suoran viivan mustalla koristelulakalla ja väritin yläosan Gina Tricotin mustalla kynsilakalla. Näistä tuli itseasiassa aika samanlaiset, kuin aiemmin tekemäni Color Block kynnet (no, sehän ei ole yllättävää, käytin kuitenkin samoja värejä kummassakin :D).


Nanne muuten joskus kyseli, että millainen tuo Sand In My Suit lakka on, unohdin vastata (ANTEEKSI!), mutta nyt saat vastauksen: itselleni riittää kaksi kerrosta ja levittyy ihan hyvin, ehkä hieman valui kynsinauhoille. Ihan kelpo nudelakka kuitenkin, tämä on nimittäin kunnon beige, ei yhtään vaaleaanpunaiseen taittava. ^__^


//I saw this color block manicure on some magazine or internet advertisement, I'm not sure which. However I really loved this mani so I decided to do it myself. The nude polish is OPI Sand In My Suit and the black is Gina Tricot Black. I like Gina Tricot nail polishes very much, they have a lot of pigment and they are easy to apply! If the brush was bigger (like OPI brush) I would buy much more of Gina Tricot nail polishes for sure.


:SaraCupCakez


18 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, nää on tosi tyylikkäät. :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella maukkaat! <3 Nude ja musta on kuin luodut toisilleen. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ne sopii älyttömän hyvin toisiinsa! ♡

   Poista
 3. Nää on tosi kivat :3 Musta ja nude on aika täydellisiä yhdessä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat<3 Nää kynnet on juuri niin sun näköiset!

  VastaaPoista
 5. En aluksi ajatellut kynsistä oikein mitään, mutta tuossa kuvassa, missä sinäkin näyt, kynnet oli tosi hienot! :)

  VastaaPoista
 6. Lyömätön yhdistelmä nude ja musta ♡
  Joo mie silloin joskus kyselin :D Pari päivää muistin käydä kattelemassa josko vastaus olisi tullut mutta sitten mieki unohdin koko asian :D
  Mutta nyt selvis, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja nude on kyllä ihanat yhdessä ♡

   Haha, oon tällänen hattarapää aina, että unohtelen vastata tekstiviesteihin ja joihinkin kommentteihin :'D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡