31.3.14

It's Razz-ical

Ihana Eve laittoi minulle viestiä, että haluaisinko ostaa kauan himotuslistallani roikkuneen KBShimmerin It's Razz-ical lakan. Tottakai vastasin, että kyllä, joten nyt tämä ihanuus kuuluu kokoelmiini!


Lakka on pohjaltaan marjapuuron värinen ja siinä on erikokoisia pyöreitä hologlittereitä. Kaksi kerrosta olisi riittänyt peittämään, mutta laitoin varmuuden vuoksi kolmannen, ettei mikään pääse kuultamaan läpi.


Hologlitterit näyttävät oikein upeilta varsinkin auringon valossa, harmi, ettei aurinko sattunut pilkistämään, kun otin nämä kuvat.
Kynsinauhat näyttävät kuvissa tosi huonoille, tein näiden lakkausten jälkeen kunnon käsihoidon, eli kuorin kädet, siirsin kynsinauhat cuticle removerilla, ja liotin käsiä öljyssä.
Eve oli muuten pakannut lakan tosi söpösti! Laatikko oli paketoitu Conversen kuvilla ja osoitteen viereen oli piirretty cupcake, ihanaa, että Eve ajatteli minua paketoidessaankin lakkaa! ^__^ Kiitos muutenkin paljon Evelle tästä lakasta! 

// Eve asked me if I want to buy this beautiful KBShimmer It's Razz-ical nail polish. Of course I wanted and now it belongs on my collection! The base of the polish looks like a berry pudding and there's also lots of holographic glitter, which looks nice in the sun.


:SaraCupCakez


23 kommenttia:

 1. Apua miten upea lakka tuo onkaan! <3 Ja ihanassa paketissa tullut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana lakka ja pakettikin ihan saajansa näköinen :3

   Poista
 2. Ihana lakka! Joo noi Even paketit kestää kyllä vaikka ydinräjähdyksen! :D

  VastaaPoista
 3. tää on kyllä sellanen ihana kauneus ettei paremmasta väliä....!<3 onneksi multakin tuo löytyy ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana ♡ Hyvä, että säkin omistat sen ^__^

   Poista
 4. Tää on kyllä niin ihana lakka. <3 Onneks löytyy omastakin lakkalaatikosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! Tää lakka kannattaakin omistaa ♡

   Poista
 5. Ihana, ihana <3 Onneksi itse myös sain hankittua tämän! Se oli melkein aina loppu varastosta, kunnes lopulta vihdoin oli varastossa ja sain sen itselleni!!

  VastaaPoista
 6. Hih, oles hyvä! :D Tuo lakka on ollut mulla itseasiassa jo pariin otteeseen, mutta nyt oli myönnettävä tappionsa - kun sävy on väärä niin se on väärä :/ Sama piti todeta mm. OPIn DS Extravagancen kohdalla - mulle liian kylmiä sävyjä? Mene ja tiedä? Mutta onneksi ovat molemmat löytäneet uuden hyvän kodin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, se on aina niin, että jos joku ei sovi, niin se on katsottava moneen kertaan, että jos se nyt sittenkin sopisi ;)

   Kiitos tästä, se on ihana ♡

   Poista
 7. Kaunis lakka ♥ Ja ihana paketointi :D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡