3.12.13

Laastari Lähiklinikka

Höh, pitääkö sun muka lääkärikäynnistäkin kirjoittaa blogiin! Oli Nallen reaktio, kun eilen aloin muokkaamaan kuvia. Kyllä kerron teille nyt vähän oudosta aiheesta, nimittäin lääkärikäynnistä. Kyseessä ei kuitenkan ole mikään vakava asia, pääsin vain mukaan Hopottajien Laastari Lähiklinikka kampanjaan mukaan. Hopottajat on palvelu, jonka kautta saa testiin kaikkia juttuja, aiemmin sain testattavaksi Fazer Pita Bread lastuja ja nyt sain ilmaisen käynnin Laastari Lähiklinikalle (kiitos OonaV).En oikeastaan tiennyt, että millaista hoitoa haluan, joten päädyttiin mittaamaan verenpainearvot, joita muutenkin usein mittailen, sillä arvot ovat koholla. Sen jälkeen sairaanhoitaja vielä ehdotti, että tarkistaisi korvani, että onko siellä kaikki kunnossa. Ei löytynyt tulehduksia ja korvatkin oli kuulemma puhtaat :D


Kaikenkaikkiaan oli hauska käynti, hoitaja oli todella ammattitaitoinen ja mukava, tykkään myös siitä, että paikka on lähellä, ihan keskustassa Trio kauppakeskuksessa.Paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Jos ovi on auki, niin sisään vaan ja jos ovi on kiinni, niin nimi listaan ja odottamaan :)


Lopuksi sain vielä tuosta kulhosta kätevän laastarikotelon (jossa oli laastareita sisällä).

Sain myös jaettavaksi alennuskuponkeja Lahden Trion ja Itäkeskuksen Laastari Lähiklinikkaan. Normaalisti hoitokäynti on 45€/ kerta, johon sisältyy pikalaboratoriotutkimukset sekä reseptit, kupongilla hinta on 30€. Rokotuskäynti on normaalisti 25€ + lääkeaine, mutta kupongilla se on 15€ + lääkeaine. Jos joku haluaa tuollaisen kupongin, niin laita sähköpostia minulle cupcakezblogi@gmail.com.

Illemmalla on taas tulossa joulukalenterin luukku, muistakaahan myös osallistua herkkuarvontaan


:SaraCupCakez

9 kommenttia:

 1. Mua ei ois saanut tollaseen mukaan kirveelläkään.. :D pelkään lääkäreitä! mutta muuten kiva postaus, oonkin sanonut useesti että tykkään tälläsistä erilaisistakin jutuista kosmetiikan lisäksi :) mukavaa vaihtelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pelkäsin etukäteen, että ne alkaa piikittämään mua :D Mäkin tykkään lukea erilaisia postauksia ^__^ ♡

   Poista
 2. Näin myös tän kampanjan,mutta lääkäripelko mullakin niin en lähteny mukaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tuolla oli onneksi mukava lääkäri :)

   Poista
  2. Pakko korjata sen verran, että lähiklinikoilla työskentelee hoitaja yksin ja lääkäiä konsultoidaan tarvittaessa puhelimitse. Eli ei tarvitse pelätä.

   Poista
 3. Voi vitsi kun kuulostaa helpolta tollanen lääkärikäynti! :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo, ja jonotinkin vaan muutaman minuutin :)

   Poista
 4. Jee, olehan hyvä :) Mä pääsin lasten juhlajuoma-kampanjaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, vähän kivaa! :D Onks ne niitä punasia lastenshampanjoita? Mun kaveri osti niitä mulle aina ala-asteella kun mulla oli synttärit :3

   Poista

Share some galaxy dust! ♡