18.3.13

Hjelp!

Niinkuin varmaan moni on jo lukenut eri blogeista, Googlen käyttäjäraati on kuulemma poistumassa :O Itse en osaa tästä enempää kertoa, sillä en ole nähnyt alkuperäistä viestiä.

Olen hyvin otettu siitä, että hirveän moni on alkanut ilmoituksen jälkeen seuraamaan minua Bloglovinissa (liittyä voi esimerkiksi oikeassa palkissa olevasta seuraa tätä blogia bloglovin'-palkista)! ja itsekin aion siirtää seuraamani blogit myös Bloglovinin puolelle :)

Nyt kuitenkin tarvitsisin apua! Bloglovin ei suostu päivittämään blogini esikatselukuvaa, sillä siellä lukee osoitteeksi saracupcakez.blogspot.com eikä blogspot.fi. Osaisiko joku ihana teistä auttaa? :O 

(WEHEARTIT.COM)


♡:Apua tarvitseva Sara


22 kommenttia:

 1. Mitämitä :o Käyttäjäraati poistumassa?
  Mun blogit löytyy kyllä myös bloglovinista mut en oo koskaan oikein opetellut käyttämään sitä :D Kai se täytyy siihen tutustua jos tuo pitää paikkaansa o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tosiaan varma asiasta, muiden blogeista olen vaan lukenut :)

   Mäkään en osaa yhtään käyttää Bloglovinia! Oon joskus blogin sinne lisännyt, mutta en tehnyt mitään sen enempää :D

   Poista
 2. Ei se heti ole poistumassa eikä tästä ole 100%varmaa tietoa missään. Saattaa olla huhuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se on vaan huhua, koska tätä kautta on niin kätevä seurailla blogeja! :)

   Poista
 3. Bloglovinia on tosi yksinkertainen käyttää. Ei siis hätää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää opetella :) Ärsyttää vaan tällaiset pikkuasiat (esim. just se ettei se suostu päivittämään mun blogin kuvaketta :D)

   Poista
 4. Mä en oikeesti tiedä onko tolla päätteellä com tai fi mitään muuta merkitystä kuin se että fi on suomi ja com jotain muuta... käsiittääkseni molemmat osoitteet toimii yhä jos sillä hakeutuu sivuille... ei tästä oo kovin kauaa kun äitini jolla on siis tuo vanha com päätteinen osoite (en oo tajunnu antaa sille uutta ;D) oli käyny blogia lukemassa omien puheiden mukaan... Ja joka tapuksessahan oot joutunu sen koodipätkän liittämään joskus blogillesi ja sen mukaan kai tuo ne tiedot ettii (näin mä siis käsitin niistä ohjeista, voin olla väärässäkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se muuten toimii hyvin ja ohjaa oikealle sivulle, mutta jostain syystä se kuvake vaan ei päivity, vaikka kuinka yritän laittaa, että 'päivitä' ja siinä lukee, että kuvake päivittyy pian :/

   Poista
 5. Mulla oli joskus joku häikkä bloglovinin kanssa, kun se ei jotenkin päivittänyt niitä normaalisti. Otin yhteyttä heidän asiakaspalveluun ja sieltä vastattiin mulle tosi nopeasti ja homma korjautui. Että kannattaa ehkä lähettää sinne meiliä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo! Kiitos paljon, en jostain syystä ees aatellut, että sinne voi laittaa! :D

   Poista
 6. Whaat, onpa outoa! Jos Blogger ei häviä blogialustana, miksi ihmeessä hävittää hyvin (?) toimiva yhteisö ja seuraustoiminto :o Minä en ollut kuullutkaan tällaisista uutisista. Olis niin kätevä seurata blogeja samalla ko päivittää omaansa, yhden palvelun alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mielestä kanssa! Toivotaan, ettei ne poista sitä, koska mun mielestä olis tosi tyhmää kirjottaa kaikki jutut omalla nimellään Google+ kautta ja seurata blogeja sieltä :O

   Poista
 7. Tolla ei taida olla merkitystä lukeeko .fi vai .com. Mun blogi toimii molemmilla :)
  Googlen syötteenlukija poistuu eli Googlen syötteessä ei voi enää lukea blogeja. Käyttäjäraati ei poistune ainakaan vielä, eri asia on että tekeekö sillä mitn kun ei ole Googlen syötteenlukijaakaan. Toki GFC blogit voi tuoda vaikka Blogloviniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onneksi menee mun blogiin sitä kautta (mikä on tärkeintä :D) mutta se kuvake ei suostu päivittymään, vaikka siinä lukee, että päivittyy pian :/

   Poista
 8. tääh en mä ainakaan tienny että se päättyy :o mitä se siis tarkottaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vielä tarkemmin sanoa, kun en tosiaan ole nähnyt mitään virallista viestiä, toivotaan ettei toi lukijajuttu poistu ja siirry vaan Google+ :(

   Poista
 9. Google reader (http://www.google.com/reader) on poistumassa. Siitä tuli varotus, kun menin ko. osoitteeseen. Enpä usko, että vaikuttaa bloggerin kautta luettuun mitenkään, mutta mistä sitä koskaan tietää.

  VastaaPoista
 10. Pakko kysästä miten suomen buzzadorissa voi liittyä kampanjoihin?:)):):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Elikkäs, ensinnäkin, ootko jo kirjautunut Buzzadoriin? Jos et ole, niin sen voi helposti tehdä osoitteessa www.buzzador.com ja täyttää kaikki tiedot. Kannattaa myös täyttää se kohta, missä on kiinnostuksen kohteet, niin Buzzador voi lähettää juuri sinua kiinnostavia kampanjoita :)

   Kun olet rekisteröitynyt, niin Buzzador lähettää sinulle kampanjakutsuja (minulle tulee niistä ilmoitus sähköpostiin), kampanjakutsuissa on ensin tietoa testattavasta tuotteesta, sitten pari kysymystä ja lopussa voit valita, että haluatko testiryhmään vai et. Buzzador sitten valitsee testaajat ja sinulle tulee ilmoitus, pääsitkö mukaan vai et! :)

   Toivottavasti tämä auttaa, kysy ihmeessä jos on kysyttävää! :)

   Toivottavasti saat pian kivoja kampanjakutsuja! :3

   Poista
  2. Eli eikö siis kampanjoihin voi hakeutua? Kiitos pitkästä vastauksesta :):):!
   Oon ollu kirjautuneena buzzadoriin jo suunnilleen kolme viikkoa eikä ole tullut, varmaan pitää vielä odotella!:)

   Poista
  3. Ei valitettavasti pysty itse, eli sieltä tulee kutsu ja siihen vastataan.

   Kannattaa odottaa vielä vähän aikaa, että tulisi kutsu kampanjaan.

   Buzzadorin sivuilta löytyy ylhäältä sellainen kohta, kuin Tuki ja sitä kautta alhaalta löytyy kohta Kysymyksiä? Ota yhteyttä. Sitä kautta voit jossain vaiheessa laittaa vaikka viestiä, että et ole saanut vielä yhtään kampanjakutsua ja olisit jo innokas aloittamaan testaamisia :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡