25.5.18

Lime-Chili-Korianterikatkaravut

Tulevan viikonlopun kunniaksi kerron teille nyt superherkullisen grilliohjeen jättikatkaravunpyrstöille. En tiedä, keksikö siskoni mies tämän ihan itse vai ottiko jostain, mutta ollaan joka tapauksessa tänä vuonna ehditty syödä näitä MONTA kertaa! Rakastan mereneläviä, mutta nämä ovat hyvin maistuneet myös sellaisille, ketkä ei katkaravuista niin välitä.
Emme ole mitanneet aineksia, joten mitat ja tekotapa on summittaista :D Tarvitset kuitenkin:
- Pussin jättikatkaravunpystöjä (me ollaan ostettu muistaakseni Rainbow merkkisiä, ne maksaa pakastealtaassa 5,99 €)
- tuoretta korianteria
- yhden chilin
- pari valkosipulinkynttä
- yhden limen mehun ja kuoret
- öljyä
- suolaa ja pippuria

Laita astiaan jonkin verran öljyä. Pilko sekaan yksi tai kaksi valkosipulinkynttä ja chili. Heitä sekaan tuoretta korianteria (me ollaan laitettu noin puoli pakettia). Purista limen mehu ja raasta kuorta. Sulata katkaravut vesihauteessa ja poista pyrstöosa. Sekoita katkaravut marinadiin ja anna hautua jonkin aikaa. Laita katkaravut tikkuihin ja vielä marinadit tikutettujen rapujen päälle. Paista grillissä ja nauti ihanan lämpimästä päivästä ja hyvästä ruuasta!// I love these grilled lime-chili-coriander(cilantro) shrimps 

P.S. Liput Barbie - The Icon näyttelyyn voitti ANNA ja henna.hol...@, laitoin teille sähköpostia. Poistan arvontapostauksen kommentit, kun saan voittajilta sähköpostia.

1 kommentti:

Share some galaxy dust! ♡