23.2.18

Epic eyeliner?

Kiitos viime postaukseen tulleista kommenteista, ihana nähdä että teitä vielä on täällä seuraamassa! 

Tainacharming kehui Instagramissa Nyxin Epic Ink Lineria. Olen suuri eyelinereiden ystävä ja todella kriittinen niiden suhteen, en aiemmin ole pitänyt tussirajauksista ja onkin outoa, että päädyin Tainan kehumisen jälkeen ostamaan kyseisen linerin. Eyelinerissa itselleni tärkeintä on kova, mutta hieman taipuisa pää, todella musta pigmentti ja pysyvyys.

e2

Avasin pakkauksen innoissani (mutta skeptisesti) ja ensimmäisenä pisti silmään, täydellisen kova mutta taipuisa pää, jolla saa tehtyä tarkkaa rajaa. Kädelle koittaessa tuli paljon mustaa väriä. Levitin lineria luomille ja oumaigaad... miten helppo ja hyvä tällä oli levittää! Miten musta pigmentti! Yleensä tussieyelinerit tekee omille luomilleni sen, että linjasta tulee sellainen ryppyinen, koska väri on haaleaa ja linerin pää vetää luomia samaan aikaan ryppyyn, tämän kanssa ei ollut ollenkaan ongelmaa. Väri myös pysyi hyvin koko päivän. Tällä hetkellä ainut miinuspuoli Epic Ink Linerissä on se, etten tiedä kauan pieni tussi kestää päivittäisessä käytössä, aloin jo parin päivän jälkeen huolestua asiasta.

e3

Nyxin Epic Ink Lineriä myy alle 12 euron hintaan esimerkiksi Sokokset, eleven, Kicksin verkkokauppa ym. Joten jos olet vedenkestävän, mustan rajauksen ystävä, niin suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta!

e1

// I don't usually like pen-type eyeliners but this Nyx Epic Ink Liner was a great surprise for me. The pigment is very black, the application is easy af and it's waterproof! I say yes, it's epic!

7 kommenttia:

 1. Tämä on onneksi niin halpa että viitsii ostaa vaikka toisenkin jemmaan ;) mulla tämä on kestänyt pitkään, milloinhan tämän avasin...joulukuussa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko käydä ostamassa toinen varastoon! :D Hyvä kuulla, että sulla on kestänyt tämä pitkään :)

   Poista
 2. Ostin tämän ihan vasta jonkun kauneusbloggaajan suosituksesta, mutten oo vielä ehtiny edes kokeilla :D Nyt ehkä pakko kun säkin kriittisena eyelinereiden käyttäjänä tykkäsit tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mä ainakin tykkään tästä tooooosi paljon! :3

   Poista
 3. Tää vaikuttaa hyvältä ! Oon etsiny jo tovin hyvää uutta lineria, joten kokeiluun ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Mä ostin jo varakappaleen tästä itelleni, että saan heti käyttöön kun edellinen loppuu :D

   Poista
 4. Ooooh wau! Sulla on ihan älyttömän upea uusi ulkoasu ja muutenkin mahtavaa, että oot palannut taas blogin pariin <3

  Tää eyeliner on myös mun ostoslistalla, vaikuttaa nimittäin tosi lupaavalta! Nyt on vaan ennestään vähän turhan monta avattua eyelineriä käytössä, joten ihan heti en viitsi tätä ostaa. Kiva kuitenkin kuulla, että säkin oot tykännyt tästä :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡