19.2.18

Back in Business

Tässä on ollut pitkä blogitauko välissä ja nyt vähän jännittää palata kirjoittamaan. Joulukuussa yht'äkkiä huomasin, että kaikki asiat kasautuu päälle ja aloin stressaamaan. Stressasin niin paljon, että kaikki alkoi ahdistamaan ja se alkoi näkyä myös fyysisesti. Leukaperäni ei mennyt enää kunnolla kiinni ja teki kipeää syödä ja edes puhua, oli tosi kiva jouluna käydä kylässä kaikilla ja yrittää syödä samalla kun leuat olivat ihmeellisesti vinossa ja loksui ja sattui aina kun yritin saada suuta kiinni. Kauhistuin ensiksi asiasta, mutta luin netistä että joskus stressin takia noin saattaa käydä. Myös olkapää meni jotenkin sijoiltaan enkä oikein pystynyt tekemään mitään. 
1

Uutena vuotena stressi oli vähän helpottanut, mutta kun oltiin neljän aikaan yöstä kotimatkalla, niin ajoimme kolarin. Kolari ei ollut paha: vain autot menivät vähän ruttuun. Istuin takapenkillä pelaamassa Pokemonia, kun kuulin kuskin huutavan: "Hitto se tulee kovaa!" ja sitten rysähti. Varmistin ensin, että meidän autossa kaikki oli kunnossa ja sitten juoksin toisen auton luo, onneksi siellä oli kaikki kunnossa. Alettiin soittamaan poliisia, niin toinen autollinen lähti karkuun! Hoidettiin sitten hommat poliisin kanssa ja lähdettiin kotiin nukkumaan.

2

Tammikuu meni siinä, että otin vain rennosti. Pikkuhiljaa suu tuli kuntoon ja olkapäähän ei satu enää paljoa. Alkoi tuntumaan, että olisi taas aika palata blogien pariin. Vanha ulkoasu näytti kuitenkin vanhalta ja omaan mieleen tylsältä ja mietinkin jos siirtyisin Wordpressiin tai omaan domainiin. Löysin kuitenkin kivoja Blogger pohjia Etsystä ja päätin ostaa sieltä ulkoasun ja jäädä Bloggeriin. Varmistin, että pohjaan pystyy tekemään omia muokkauksia ja tässä tämä nyt on, tykkään ihan hulluna!

Sain myös töitä äitiysloman sijaisena, aloitan tämän kuun lopulla. Ja valoakin alkaa jo olemaan ulkona. Elämä voittaa.

3

// I'm back and I have new outlook on my blog!

14 kommenttia:

 1. Ihana kuulla kuulumisiasi, vaikka on tapahtunut sekä hyviä että huonoja asioita ♥ tervetuloa takaisin ja innolla odottelen seuraavia postauksiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Daniela, ihana huomata että olet vielä lukemassa blogiani ♡

   Poista
 2. Olipa kiva kuulla sun kuulumisia pitkästä aikaa, mietinkin jo minne oot kadonnut :) Kamala tuo kolari :( Onneksi ei käynyt pahemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Mä oon aina miettinyt millaista on olla kolarissa, onneksi ei käynyt pahasti!

   Poista
 3. Kiva uusi ulkoasu! Kyllä kannattaa ottaa lepiä jos siltä tuntuu, kiva kuulla että mieli on valoisampi kevättä kohti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♡ Oli kyllä hyvä vaan olla ja yrittää olla rasittamatta itseään :)

   Poista
 4. Kiva kuulla kuulumisia! <3 Ja se on totta että kevättä kohti elämä alkaa aina voittaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina vähänkin kun näkee aurinkoa niin tulee iloisempi mieli! :)

   Poista
 5. Ihan mahtavaa, että asiat loksahtavat paikoilleen. ^_^

  Mullakin on alkanut leuka on oireillut viime aikoina ilman erityistä syytä, mutta stressi sopii kyllä paremmin kuin hyvin siihen syypääksi...

  VastaaPoista
 6. Ihanaa et oot onnistunu lepuuttamaan stressiä pois,toivottavasti valosammat ajat en edessä♡♡

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡