12.11.17

Ruusua Briteistä, Virosta ja Koreasta

Mulle tuli yksi päivä hyvin omituinen olo ja teki mieli ruusun tuoksua. Muistin, että moni oli kehunut The Body Shopin British Rose sarjaa ja koska asun ihan TBS:n vieressä, päätin kipaista siellä ja ostaa itselleni setin, johon kuuluu pieni suihkugeeli ja pieni body butter. Näissä ei ollut ihan niin autenttinen ruusuntuoksu, kun olin kuvitellut ja Nallekin sanoi rasvaa laitettuani (itselleni), että haisee laivan tax free.

ro3

Onneksi muistin, että kaapissa odottaa avaamista pari muuta ruusuntuoksuista juttua, joten päätin myös ne ottaa käyttöön. Signe Seebidin kuorinnat on ehdottomasti lemppareitani ihanan tuoksunsa, sokerisen koostumuksensa ja kuorintatehonsa tähden. Ruusunkukkakuorintaa en ollut aiemmin koittanut ja tämä oli ihanan ylellinen kokemus. Ruusun tuoksu oli kuin jossain kylpylähoidossa ja iho oli ihanan pehmeä tämän käytön jälkeen. Tuote sisältää mm. ylang ylang öljyä, jonka kerrotaan auttavan myös jännityspäänsärkyyn, täytyykin ensi kerralla kokeilla!

ro2

Holika Holikan kasvonaamion ostin kesällä laivalta ja nyt oli muiden ruusutuotteiden kanssa aika ottaa se käyttöön. Damask Rose kangasnaamio kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja tuoksuu ruusuiselle. Naamio ei ollut niin kosteuttava, kuin aiemmin testaamani Mizonin naamio, mutta oli tämäkin silti hyvä tuote. Tässä oli paljon essenceä ja taputtelin ylimääräiset pakkauksessa olevat kaulalle ja dekolteelle.

Harmikseni kaapistani ei löytynyt enää Lushin Rose Jam suihkugeeliä, täytyykin tilata sitä lisää. Rose Jam on ehdottomasti lempparini ruusuntuoksuisista jutuista :)

Tykkäätkö itse ruusuntuoksuisista tuotteista?

ro1

// One day I wanted to smell like roses so here's what products I used :)

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

4 kommenttia:

 1. Tuo The Body Shopin British Rose -sarja tuoksuu oikeasti tosi hyvältä! Mähän en siis normaalisti ruusun tuoksusta innostu (siis kosmetiikan tuoksuissa), mutta tuo on vaan niin aidon tuoksuinen, että tykästyin silloin heti, kun nuo ilmestyi myyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään ennen tykännyt ruusun tuoksusta, mutta muutama vuosi sitten ostin Lushin Rose Jam suihkugeelin ja rakastuin :)

   Poista
 2. TBS:n ruususarja on heiltä mun suosikkeja, juuri oikeanlainen sellainen raikkaan puhdas ruusun tuoksu noissa tuotteista. Harmi, ettet sä niin tykännyt. :D Hyvä toi Nallen kommentti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Nallella on aina kommentti joka asiaan :D

   Mä oon tottunut luinnonkosmetiikan ruusuntuoksuisiin tuotteisiin, siksi varmaan nämä ei ollut mielestäni niin hyviä, kun näissä tuoksuu ruusun lisäksi kemialliset parfyymit (mä valitettavasti haistan tosi herkästi sellaiset) :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡