29.11.17

Lush Naked Christmas

Meillä on tapana, että saan joulukuun ensimmäinen päivä hakea Suuren Joulukoristelaatikon ja koristella joulua varten. Odotan Halloweenin jälkeen aina innolla sitä hetkeä, kun koittaa joulun koristelupäivä. Onneksi Lushin joulutuotteet tulevat aina ajoissa ja nytkin olen jo pari kuukautta saanut nauttia näistä ihanuuksista. Lushin tämän vuoden jouluteema on Naked Christmas, sillä ihanat joulutuotteet saa tänä vuonna myös ILMAN PAKKAUSTA! Kyllä, myös suihkugeelit on saatavilla pakkauksen kanssa tai ilman (kiinteässä muodossa).

l1

Koska minua hirveästi kiinnosti pakkaukseton suihkugeeli, niin tietenkin sellaisen pyysin joulutuotteista testiin. Santa's Christmas kiinteä suihkugeeli (15,95 €) on ihan supersöpö, kun se on suihkugeelipakkauksen muotoinen ja siinä on mustasta vahasta tehty "korkkikin". Tätä hierotaan saippuapalan tavoin ihoon veden kanssa. Muotoilu oli sellainen, että sitä oli helppo pitää kädessä ja hieroa iholle. Tuote on vähän kolamaisen tuoksuinen, aivan ihana. Tässä suihkugeelissä on paljon punaista väriä ja meidän valkoinen suihkuverho on ihan punainen, eikä väri lähtenyt pesussa pois.

Toinen tuote jonka pyysin Lushilta testiin, on Halloween kokoelmaan kuuluva Hedgewitch saippuapala (6,95 €). Tuoksu on ihanan marjainen ja saippuapala sisältääkin mulperia ja karhunvatukkaa. Tämä saippua pitäisi ehdottomasti saada jatkuvaan valikoimaan!

l2

Sugar Plum Fairy huulikuorinnan (11,95 €) sain yllärinä. Tykkään tosi paljon Lushin huulikuorinnoista (Popcorn on lempparini). Tämä huulikuorinta on ihanan rakeinen ja se kuorii huulet, mutta on silti kosteuttava sillä se sisältää paljon erilaisia öljyjä (älä silti kuorinnan jälkeen unohda laittaa huulivoidetta!). Tuoksu tässä on erittäin makea ja tämä sisältää myös kimalletta, kuinka söpöä! Itselleni huulien kuorinta on tärkeää, sillä huuleni rohtuvat todella herkästi.

Bunnymoon jellykasvonaamion (13,95 €) ostin itse. Tuote tuntuu purkissa ihan sellaiselle limalle, joka nyt on muotia lasten leluina :D Omani on tarkoitettu kuivalle iholle ja tuoksu on vaniljan, ruusun, kamomillan ja hunajan sekoitus, todella mielenkiintoinen. Jellynaamiosta otetaan palanen ja pyöritellään käsien välissä, jonka jälkeen se levitetään kasvoille. Annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja sitten pestään pois. Itse rakastan erilaisia kasvonaamioita, mutta jostain syystä tämä ei oikein vakuuttanut. Naamio on suht hankala levittää ja pestä pois ja tämä ei ollut tarpeeksi kosteuttavaa kuivalle iholleni. Kun palautat 5 tyhjää Lushin mustaa pakkausta Lushille 30.11 mennessä, niin saat ilmaisen jellykasvonaamion! Eli jos sinulla on 5 tyhjää Lushin mustaa purkkia kotona, niin kipin kapin Lushille! Normaalisti noista tyhjistä pakkauksista saa kiitokseksi tuorekasvonaamion.

l3

// Lush is having a Naked Christmas this year because all of their Christmas products are available without package! And I mean ALL, even the shower gels!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

3 kommenttia:

  1. Tuo kasvonaamio ei päässyt miunkaan suosioon. Liian hankala työstää sopivaksi massaksi kasvoille ja silti puolet tippuu lavuaariin :/ Mie otin kuorinnan testiin, mutta pakkauksettomana. En ole vielä kokeillut, kun mietin missä sitä säilyttää :S

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit mitä kaikkia ihanuuksia oot saanut ♥ Tuo huultenkuorinta varsinkin näyttää tosi houkuttelevalta<3

    VastaaPoista
  3. Tuo saippua kuulostaa ihanalta! Oon kyllä tuoksutellut sitä myymälässäkin, mutta siellä taisi käydä niin että tuoksu jäi kaikkien muiden myymälän tuoksujen alle. Jellykasvonaamioista taas en ole kovin vakuuttunut, aika monessa blogissa on tullut esille että sitä on hankala levittää.

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡