2.10.17

Punainen tiili

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa kuulumispostauksen, mutta sitten tajusin, ettei mulle oikeastaan kuulu mitään uutta. Töitä tässä vieläkin etsitään ja päivät koostuu lähinnä Potterien lukemisella ja Pokemon Go jahdissa (sain muuten ensimmäisenä Suicuneraidipäivällä kaksi Suicunea!).

tiili4

Mä olen nyt rakastunut huopahattuihin! Ne näyttää kivalta ja parasta on se, ettei tarvi laittaa hiuksia mitenkään :D Tämän kuvissa nkyvän Guessin hupahatun löysin edullisesti nettikirpparilta ja siitä on tullut mun lemppari. Oon kauan etsinyt mustaa trenssitakkia ja sellaisen löysin vihdoinkin Asokselta, ostin tosin ensin liian ison koon, joten kesti jonkin aikaa kunnes sain tämän vihdoinkin käyttöön.

tiili3

Nettikirpparilta löysin myös nämä supercoolit Primadonnan glittertennarit. Kuva ei todellakaan anna oikeutta näille, kenkien pinta koostuu pienistä glittereistä, jotka kimaltavat hullun lailla! Pelkäsin etukäteen, että nämä ei istu jalkaan ja hiertää joka paikasta, mutta nämä on oikeasti MUKAVAT jalassa!

tiili2

Nyt syksyltä odotan lähinnä I Love Me messuja, Täällä Pohjantähden alla teatteriesitystä ja sitä, että pääsen siskoni poreammeeseen pulahtamaan :D

tiili1

// I fell in love with felt hats! This one I found in flea market and it's from Guess.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

8 kommenttia:

 1. Pokémon Go on vallan mainio harrastus, ja mä ainakin oon välillä ihan miettinyt, että miten siitä saisi muokattua jopa leipätyön. :D Sain muutes myös 2 Suicunea heti ekana päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman sitä mulla ei tulisi lähdettyä ulos melkein ollenkaan :) Jes, hyvä onni sulla myös Suicunessa! :)

   Poista
 2. Toi hattu sopii sulle niin hyvin! Pitäis kaivaa oma hattu kans esille ja opetella käyttämään sitä! :) Toi trenssi on kanssa ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja komia tuo huopahattu! Kiva kuulla myös Pokemon-uutisia ja onnittelut hyvästä Suicune aloituksesta. Multa puuttuu vielä koko Suicune, kun tulin tänään USA:sta, jonne tietenkin pätkähti nyt kuun alusta Entei, mutta enpä mä varmaan olisi onnistunut siellä kovin paljon raidatakaan ilmaisten WI-FIEN parissa... Mutta nappasin sentään Tauroksen kotiin tuomisena ;)

  VastaaPoista
 4. Pidetään tyttöjen saunailta, pulahdetaan poreammeeseen ja jäätte yöksi sinin kanssa. Aamulla saatte aamubrunssin.

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡