24.9.17

Essence Metal Shock

Kun löysin kynsimaailman noin kuusi vuotta sitten, etsin kuumeisesti peilipintaisia kynsilakkoja. Silloin peilipintaiset kynnet sai lähinnä kynsifolioilla tai tekokynsiä käyttämällä. Vuosi-pari sitten tuli rakennekynsille tarkoitettua kynsipuuteria, jolla sai peilipintaisen pinnan ja vihdoinkin peilipintaa ollaan kehittämässä myös luonnonkynsille. Kävin yksi päivä Cittarissa ja siellä törmäsin Essencen Metal Shock kokoelmaan, johon kuului myös nämä kynsipuuterit. Kuulin Isadoran peilipuutereista, mutten koskaan saanut aikaiseksi hankittua niitä, joten olin hyvin onnellinen, kun löysin nämä.

metal2

Kynsipuuterin ohjeissa luki, että näitä levitetään aluslakan päälle, mutta itse koin lopputuloksen liian läpikuultavana ja näihin kuviin lakkasin alle kerroksen mustaa lakkaa. Homma menee niin, että lakataan kynnet, odotellaan 1-1,5 minuuttia ja sitten hierotaan sormella puuteria kynnelle. Annetaan kuivata ja lopuksi laitetaan vesipohjainen päällyslakka (kokoelmaan kuuluu oma päällyslakka) ja pestään ylimääräiset pois. Homma on TODELLA sotkuista ja siksi teinkin kynnet kylpyhuoneessa. Koko kylpyhuone ja kaikki tavarat oli tämän jälkeen glitterissä. Itselläni menee tähän hommaan 15-20 minuuttia eli en sanoisi tätä kamalan vaikeaksi hommaksi, verrattuna esimerkiksi leimailuun tai muihin aikaa vieviin koristeluihin.

idmetal

Lopputulos on kivan peilimäinen, mielestäni tuo violetti Me and my Unicorn toimii paremmin, kuin hopea Mirror, Mirror on the Nail. Omilla kynsilläni nämä kestää muutamia päiviä. Huomasin juuri. että näitä myydään pretty.fi:ssä muissakin sävyissä, tekisi mieli ostaa testiin esimerkiksi sininen Be My Little Mermaid. Hinta näissä on 3,50 euron luokkaa.// I've been trying to get mirror look on my nails but there haven't been any products for natural nails. I saw these Essence Metal Shock nail powders and bought two of them on test. It was quite easy to use them: just rub this powder on almost dry nails and seal with water based top coat. The finish is beautiful and lasts couple of days.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

P.S. Cien lakat voitti itselleen TiinaS, laitoin sulle sähköpostia :)

P.P.S. Poistin edellisen postauksen osallistumiskommentit, kun ne sisälsi sähköpostiosoitteita, mutta säilytin normaalit kommentit

4 kommenttia:

 1. Toi violetti lopputulos on upea!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans tuo violetti ja testasin sitä kunnolla tällä viikolla. Tuo sarjan oma päällyslakka on ihan must, tavallinen päällyslakka kun hävittää tuon peilimäisen kiillon kokonaan.

  VastaaPoista
 3. Sen sinisenkin pitäisi löytyä kyllä esim. Cittariltakin, kun nämä kuuluu 1 metrin valikoimaan, missä on muistaakseni kuusi erilaista jauhetta. Mie ostin sen kultaisen :P

  Mie olen koittanut vaan swatch- kiekoille jokaisen sävyn ja sekin vaatii rohkeutta, kun sitä pölyä on joka paikassa :'D

  VastaaPoista
 4. En yleensä innostu kynsilakoista _yhtään_ varsinkaan juuri itsellä. Mutta nää on kyllä tosi upeita värejä! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡