19.9.17

Cien Lipstick

Joensuun mökkimiitin lahjakassista paljastui mm. kaksi Cien merkkistä huulipunaa. Olin noin vuosi sitten Cien meikkien lanseeraustilaisuudessa ja minua jäi harmittamaan, kun en ottanut sieltä mukaan yhtään huulipunaa, nyt sitten saatiin sekin asia korjattua ja pääsin vihdoinkin testaamaan näitä huulipunia! Vasemmalla alhaalla olevassa kuvassa näette kuvausassistenttini Kisun tassun, hän ei pidä syksyn lehdistä, vaan haluaa vetää ne pois.

cien2

Hylsyn ulkonäkö näissä on halvan muovinen, mutta tuosta etikestisä jotenkin pidän silti, se on kivan simppelin näköinen. Läpinäkyvän muovin ansiosta näkee helposti, miten paljon tuotetta on jäljellä. Mutta ei noin neljän euron huulipunan ulkonäöstä voi paljoa valittaa, kunhan sisältö on hyvä :D

cien1

Kaksi sävyä, jotka sain testiin on (vasemmalla) Cosy Rose ja (oikealla) Nude Brown. Tiedättekö sanonnan your lips only better? Sehän tarkoittaa sitä, että huulipunan sävy on lähellä omaa huulten väriä ja näin ollen korostaa kauniisti omia huulia. Mielestäni nämä kaksi ovay juuri sellaisia, ainakin omilla huulillani, molemmat sävyt todella kauniita. Yllätyin siitä, miten kosteuttavalta huulipunat tuntuivat! En yleensä tykkää käyttää huulipunia sen takia, kun ne kuivattavat huulia, näissä punissa ei sitä ongelmaa ollut ollenkaan. Pysyvyydestä en oikein osaa sanoa mitään, jossain vaiheessa päivää huomasin, että huulipuna oli kulunut pois.

Lidlin perusvalikoimassa on kuusi erilaista huulipunaa ja ainakin nämä kaksi olivat hyviä. Jos etsit perus huulipunia, niin nämä ovat kokeilemisen arvoisia.

cien3

Sain miitistä myös kaksi Cienin kynsilakkaa, jotka jo omistan, joten ajattelin arpoa ne täällä blogissa. Kyseessä on (uudet ja avaamattomat, tietenkin) sävyt Metallic Rose ja Berry Passion. Lisää lakoista voit lukea aiemmasta postauksestani, mutta lyhyesti kerrottakoon, että lakat ovat tosi peittäviä ja näissä on mukavan leveä suti. Näiden kahden lakan arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen 23.9. mennessä jättäen sähköpostiosoitteesi. Lähetän lakat voittajalle pakettiautomaatin kautta Suomeen.

cien4

// There's Cien lipsticks in Lidl and I got these two shades to test on my blog. Cosy Rose is cute pink and Nude Brown is beautiful brownish nude. Both of them is very easy to apply and they don't dry my lips.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

7 kommenttia:

 1. Mulle tuli tuo Cosy Rose ja joku tosi tumma. En ole vielä avannut kun arveluttaa etteivät oikein sovi mulle. Sulle tuli nätit nudesävyt, sopivat hyvin sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi osuvat sävyt, just sellaiset mitä pystyn arkenakin käyttämään :)

   Poista
 2. Mun mielestä Cienin huulipunat ei oo mitään huippuja, mutta ihan jees-arkituotteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelin, miten hyvin kosteuttavia nämä oli, yleensä mun mielikuva edullisimmista tuotteista on sellainen tosi kuivattava, huonopigmenttinen ja heti pois lähtevä. Cienin punat on tosiaan arkeen käypiä tuotteita :)

   Poista
 3. Oi, noi sopii sulle kyllä tosi hyvin! ♥ Pitääkin muistaa nämä, jos jonkun nudesävyn kävisi itsellekin nappaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin näistä kahdesta! En tiedä miten ne tummemmat sävyt käyttäytyvät, mutta nää oli kivoja :)

   Poista
 4. Ihanan sävyiset noi huulipunat *_*

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡