17.8.17

Constellation

Mä en ala-asteella ollut kiinnostunut avaruudesta ja tähtikuvioista, kunnes kävin tutustumassa Lahden tähtitorniin. Sen jälkeen aloin katselemaan taivasta ja ihastelemaan eri tähtiä. Mun lempitähtikuvio on aina ollut Otava, koska se on niin selvästi ja isosti näkynyt taivaalla, kun ollaan lähdetty mummolasta. Mummo asuu maalla ja siellä tähdetkin näkyvät paljon paremmin kuin kaupungissa.

star1

Sain joskus muutama vuosi sitten Cosmeryalta Cuccion Grape to see you lakan ja siitä tuli heti nyt kynsillä nähty idea mieleen. Koitin jo silloin muutama vuosi sitten muutaman kerran tehdä tällaisia kynsiä, mutta aina niissä oli jotain vikaa. Nyt sitten uskalsin tehdä uudestaan ja tykkään ihan possuna näistä! Lakkasin pohjan Cuccion Grape to see you:lla ja töpöttelin päälle ryistetyllä elmukelmulla Cuccion Romania After Darkia. Töpöttelyn jälkeen laitoin kerroksen INM:n ihanaa Northern Lightsia ja lopuksi pilkkutikulla tein kultaisella Stargazerin 232 lakalla eri tähtikuvioita kynsille.

star2

Nämä kynnet on olleet jo monta päivää kynsillä, enkä millään raaskisi poistaa, onneksi lakkauksissa ei ole vielä kärkikulumaa! :)

star3

// I got this purple Cuccio nail polish from Cosmerya and I immediately got this idea on my head. I polished my nails with Cuccio Grape to see you, put some Cuccio Romania After Dark with cling film, got some stardust with INM Northern Lights and finally painted some star constellation with dotting tool and gold Stargazer nail polish. 

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! Täältä löytyy muuten myös tuo taustalla oleva kaulahuivi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kaulahuivi on tosi kiva! Näin sen joskus Hennesissä ja kiikutin saman tien kassalle :D

   Poista
 2. Tosi kiva idea kynsiin!

  Täällä kanssa yksi, joka on kiinnostunut avaruudesta. Cosmic -sarja piti ostaa sen vuoksi dvd:lle, vaikka käsitteleekin aika laajasti aihetta ja vähän sen ohi.

  Olin pari vuotta sitten kansalaisopiston Tähtikurssilla, se oli kyllä niin mielenkiintoista! Harmi, että kertoja oli vaan kolme ja ne kesti 1.5 tuntia jokainen. Sellainen aika ei vaan riitä puhumaan avaruudesta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö siistiä, että sä oot käynyt sellaisella kurssilla! En oo nähnyt, että Lahdessa olisi sellaista järjestetty, tosin en ole ikinä etsinytkään :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡