26.6.17

Juhannus 2017

Tänä juhannuksena päätettiin Nallen kanssa, että lähdetään mökille telttailemaan. Lainattiin siskon appivanhemmilta teltta ja torstaina lähdettiin mökille päin. Vesisateessa pystytettiin teltta ja välillä soitettiin siskon miehelle, kun oli niin hankalaa. Loppujen lopuksi yöllä oli niin kylmä, että herätin Nallen ja hipsittiin yhdessä mökin lämpöön yöksi.

juh7

Juhannusaattona Nalle teki minulle omin kätösin saunavihdan (ei vastan) ja saunottiin mökin puusaunassa. Hyttyset jostain syystä rakastaa minua ja olinkin täynnä kutittavia hyttysenpuremia, joten vihtominen kivasti hellitti kutitusta.

juh9

Sytytettiin kokko pellolle, joka olikin täyttynyt lupiineista. Itseäni hieman pelotti kokon paikka, mutta sateen takia maasto oli märkää ja joku tietenkin koko ajan vahti kokkoa. Oli kiva vain istuskella ja seurata kokon palamista yöttömässä yössä.


juh8

Käytiin myös vähän ajelemassa ja ostettiin kiva kasa jäätelöitä syötäväksi :D Koska asutaan kerrostalossa, ainut paikka grillata on meidän mökillä, joten grillattiin joka päivä. Oli kanaa, maissia, halloumia, kasviksia, makkaraa ym.

juh4

juh2

Itse en oikein alkoholin mausta välitä, joten alkoholia en pahemmin juo. Alkosta kuitenkin tarttui aivan ihana vaaleanpunainen Aviva roseekuohuviini, jossa oli aitoa lehtihopeaa. Viini oli todella makeaa ja todella hyvää. Selasin Instagramia ja huomasin, että Avivaa on eri makuja, täytyy niihin tutustua vielä tarkemmin.

juh3

Mökillä ihaninta on vain olla. Nauttia luonnosta, olla ilman sukkia ja rauhoittua. Lukea Aku Ankkaa ja juoda kolaa. Kuunnella linnun laulua ja katsella ötököitä. Saunoa, grillata, nukkua.

juh5

Oli kyllä ihana juhannus, perjantaina mentiin mökille ja sunnuntaina lähdettiin. Kisu oli äidilläni hoidossa ja silläkin oli selvästi kiva loma :)

juh6

// Midsummer 

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

14 kommenttia:

 1. Tosi kivan kuuloinen mökkijuhannus + niin överisöpö tuo kuohari!

  VastaaPoista
 2. Ihana kukkaloisto tossa viimeisessä kuvassa! <3

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihania tunnelmakuvia! Pisimpään ihastelin kukkakuvaa viimeisenä... se on Bellis, vai onko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Bellis! Mä en itse muistanut ton nimeä, hyvä että sä tiesit! :)

   Poista
 4. Teillä on ollut ihana juhannus! <3 Mulla alkoi heti tekemään mieli jätskiä, kun näin tuon teidän kasan :D

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa, että teillä oli ihana juhannus<3

  VastaaPoista
 6. Kuulosti kivalta saitte vähän rentoutua

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡