18.5.17

Neonia mattaa

Katselin kynsilakkavarastoani ja huomasin, että muutama vanha lakka oli kuivahtanut. Yksi kuivahtaneista oli China Glazen neonoranssi Sun Worshiper. Säälitti heittää kyseinen lakka roskikseen (tyhjennetyt kynsilakkapurkit voi laittaa sekajätteeseen, muuten kuuluu vaarallisiin jätteisiin) ja halusin vielä viimeisen kerran käyttää sitä.

ne1

Koska lakka oli ihan liian paksua yksinään lakattavaksi, lakkasin kynnelle ensin OPIn Kiss Me I'm Braziliania ja päälle koitin todella kuivalla sudilla levittää Sun Worshiperia. Lopuksi vielä mattalakka päälle ja ihana neonlakkaus mattapinnalla on valmis! Huomasin muuten, että olin laittanut lakan takaisin kynsilakkapaikkaan epähuomiossa... Täytyy varmaan tyhjentää ja laittaa roskiin... kun vaan kerkiää ;)

Käykäähän osallistumassa synttäriarvontaan, vielä maanantaihin asti on aikaa!

ne2

// I saw a few old nails polishes on my collection which were dryed out. One of them was China Glaze Sun Worshiper, a beautiful neon orange nail polish. I wanted to polish my nails with it for the last time but it was too thich to paint full nails of them, so I painted my nails with OPI Kiss Me I'm Brazilian and on a very dry brush I randomly put Sun Worshiper. On the top of all I painted matte top coat. I really like the combination of neon and matte!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

6 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡