14.4.17

Kevätuutuuksia Lushilta

Lushilla on kevättuulet puhaltaneet ja tuoneet valikoimiin ihan uusia tuotteita, sain näistä uutuuksista kolme itselleni testiin. Sanotaan näin alussa, että ihastuin kaikkiin kolmeen ihan täysillä!

lush1

Ihan uutena tuoteryhmänä Lushille saapui kolme erilaista suuvesitablettia (12,95 €/ n. 80 tablettia). Hampaiden harjauksen jälkeen yksi tabletti otetaan suuhun pienen vesimäärän kera ja puraistaan, jolloin tabletti alkaa sihistä suussa! Purskuttele ja sylje pois. Valitsin itselleni Ugain, joka sisältää mm. teepuuta, merisuolaa ja vihreää teetä. Suuvesitabletteja on hauska käyttää ja helppo pitää mukana, jolloin voit raikastaa hengityksesi melkein missä tahansa, missä on vettä. Poreilu tuntuu hauskalta suussa. Ugaissa maistuu suola vahvasti ja se oli ensin hieman ällöttävää, ajan myötä totuin siihen ja aion jatkossa kokeilla muutkin Lushin suuvesitabletit.

Lushin suihkugeelit ovat menneet säilöntäaineettomaan suuntaan ja tämä Plum Rain (alk. 9,95 €/ 100 g) on myös säilöntäaineeton. Tämä sisältää mm. japaninaprikoosiuutetta, tuoretta luumumehua, mandariiniöljyä ja karrageeni-merileväuutetta. Tämä suihkugeeli on sellaista tosi paksua vähän hyytelömäistä ja sitä on helppo levittää suihkussa iholle. Tämä tuoksuu aivan ihanalle, ihan niille violeteille viinikumikarkeille, olen koukussa! Aiemmin suihkugeelit (myös Lushin) ovat hieman kuivattaneet ihoani, mutta tämä ei kuivata ollenkaan, johtuu varmaankin säilöntäaineettomuudesta.

lush2

Mask of Magnaminty (alk 12,95 €/ 125 g) on raikas uutuus syväpuhdistavien kasvonaamioiden saralla. Naamio levitetään puhdistetuille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, hiero kasvoille ja huuhtele lämpimällä vedellä.. Tämä on TODELLA minttuinen ja avaa kivasti hengitystiet levittäessä, jos rakastat minttua (kuten minä), niin tulet rakastumaan tämän tuoksuun! Omilla kasvoillani tämä kipristelee kivasti ja odotankin aina innolla tämän käyttöä. Ehkäisee hyvin epäpuhtauksia.

lush3

// I got these newbies from Lush and I fell in love with each of them! Ugai is mouthwash tablets in a jar. It's really easy to carry these products and freshen your mouth on the go. Plum Rain is really thich and juicy shower gel with no preservatives. Mask of Magnaminty is very minty mask for your face. It tingles a little on my face but I really like it.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

14 kommenttia:

 1. Suuvesitabletit vaikuttavat mielenkiintoisilta! Ne hammastahnatabletit oli miulle vähän liikaa, en tykkää murusista suussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista tableteista jäi kyllä muruja suuhun, sai jonkun aikaa huuhdella suuta että kaikki muruset lähti pois! :)

   Poista
 2. Oooo, ihania uutuuksia! 😍 minttunaamio kiinnostaa kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa minttunaamiossa on aivan ihana raikas tuoksu ♡

   Poista
 3. Tuo suihkugeeli kuulostaa kyllä niin herkulta...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tekisi mieli melkeimpä syödä, kun se tuoksuu niiiin hyvälle ♡

   Poista
 4. Ihanan kuuloinen tuo suihkugeeli! Olen aina kauheasti kaikkien karkin tuoksuisten asioiden perään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa rakastan kaikkia karkkituoksuja, toi on kunnon hedelmänamituoksu ♡

   Poista
 5. Plum Rain kuulostaa ihanalta ja tykkään tosi paljon sen violetista väristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi väri on kyllä niin ihana, kunnon tumma violetti ♡

   Poista
 6. Sain kaverilta testipurkin tuota Magnaminty naamiota ja vitsit se on kiva <3 Pitäisi tutustua enemmänkin näihin LUSHin uutuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Magnaminty on niin ihana: kipristelee kivasti kasvoilla ja toi tuoksu ♡♡♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡