16.3.17

Ylellistä kaviaaria hiuksille

Mä rakastan hemmotella mun hiuksia, mutta nyt työttömänä on täytynyt vaihtaa kampaamoshampoot markettimerkkeihin. Siksi olinkin superonnellinen, kun Salon24 tarjosi minulle testiin Alternan kaviaarituotteita. Alternan Caviar sarja sisältää oikeaa ranskalaista kaviaaria, joten kyseessä on todellinen luksustuote!

CAVI2

Valitsin testiin anti-aging kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen. Tuotteissa on voimakas, mutta aivan ihana tuoksu, käytön jälkeen moni on kysynyt minulta mitä hajuvettä minulla on. Itselleni tuoksu on hieman liian voimakas (kun en käytä yleensä hajustettuja tuotteita saati sitten hajuvettä), mutta jotenkin ihanan ylellinen. Caviar sarjan tuotteet ei sisällä parabeenejä, sulfaatteja, ftalaatteja eikä synteettisiä väriaineita. Shampoo pesi hiukset todella tehokkaasti, sellaisen narskuvan puhtaaksi, mikä on itselleni tärkeää sillä käytän paljon esimerkiksi hiuslakkaa. Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat. Käytössä huomaa eron markettimerkkien ja tällaisten luksustuotteiden välillä: väitän, että tämä on hintansa arvoinen ja todellinen luksustuote ihmiselle, joka rakastaa hiuksiaan.

CAVI1

Alternan tuotteet on tällä hetkellä -20 % alessa Salon24 verkkokaupassa ja esimerkiksi tämän shampoon oikea hinta on 41,50 euroa, joten jos luksushiustenhoito kiinnostaa, kannattaa hyödyntää alennus :)

cavi3

// I'm currently unemployed so I've had to cut my budget on salon hair care and buy my shampoos in supermarkets. I was sooo happy when I got these Alterna Caviar products from Salon24, they are real luxury products!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

12 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää etten oo kokeillu mitään tältä merkiltä! Se on jännä,joitakin kampaamotuotteita ei erota markettituotteista ja joissaki taas on selkee ero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli myös mulle ihan uusi merkki, tässä tuotteessa varsinkin tuoksusta ja hoitavuudesta huomasi, ettei ole kyse tavallisesta markettimerkistä :)

   Poista
 2. Ei oo tuttuja mut ois kiva testata,tosin hinta liian suuri mun budjetille ku on kaikki maksut nicon tarhamaksuki nii kova että täytyy kaikessa pihistää et pärjää vaik oonki takas töissä
  Mulla muuten arvonta jos kiinnostaa http://eekunelm.blogspot.fi/2017/03/arvonta-kaynnistyy-nyt.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tarhamaksut on yllättävän kalliita, saati sitten lasten vaatteet ym! Kiva, että oot takaisin töissä :)

   Poista
 3. Ihan uusi merkki mulle, en ollut aikaiseemin kuullut :) Ajatus kaviaarista hiuksissa on kyllä melko metka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onneksi tässä tuotteessa ei ole kokonaisia kaviaareja! :D

   Poista
 4. No jopas! Kaviaaria hiuksiin. =) Ei ihan mun budjetilla. Mut tällekkin työttömälle sais heitellä tällasia lahjuksia ihan kernaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en ihan näillä rahoilla pysty tällaisia summia laittamaan mihinkään :)

   Poista
 5. Mäkään en ollut kuullut näistä aiemmin, mutta kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoisilta! :)

  VastaaPoista
 6. Ihan uusi merkki! Kuulostaa silti niin hyvältä! Täytyy testata tätä josain kohtaan<3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡