28.3.17

Pixi Glow

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Lopussa myös alekoodi, jolla saat 11 % alennusta.

Yhdessä ryhmässä kehuttiin Pixin Glow Tonic kasvovesi mustapäiden ja ihon pelastajaksi. Koska mulla on kasvojen T-alue epäpuhdas ja siinä on muutamia mustapäitä ja paljon sellaisia "valkopäitä" (eli sebaceous filaments, jotka on siis talin ja kuolleiden ihohuokosten muodostama mustapään näköisiä juttuja: kannattaa lukea tämä Charlotta Even postaus!), päätin pyytä eleveniltä kyseisen kasvoveden testiin. eleveniltä ehdotettiin myynnissä olevaa Best of Bright settiä, joka sisältää myös tuon kasvoveden, joten päädyin ilolla kyseiseen settiin.

PIXI3

Pixi Best of Bright setti siis sisältää kolmea eri tuotetta. Glow Mud Mask on naamio, joka sisältää mm. mineraaleja, merisuolaa, kaoliinia, gingsengiä ja aloe veraa, joten se samalla puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Käytän tätä 1-2 kertaa viikossa ennen suihkua ja annan vaikuttaa 15 minuuttia. Glow Tonic on kasvovesi, joka hellästi kuorii ihoa. Kasvovesi sisältää mm. gingseng uutetta, fruktoosia, glykolihappoa ja aloe veraa. Olen käyttänyt tätä joka päivä aamulla tai illalla (tai aina silloin kun olen muistanut). Glow Mud Cleanser on savipohjainen kasvojenpuhdistusaine. Se sisältää glykolihappoa, hyaluronihappoa, aloe veraa ja avokadoöljyä. Käytän tätä joka päivä meikinpoiston jälkeen niin, että levitän kasvoille (t-alueelle), hieron noin puoli minuuttia ja pesen pois.

PIXI2

Olen näitä kaikkia noin kuukauden käyttänyt ja ne muutama mustapää on lähtenyt. "valkopäät" ei ole mihinkään lähtenyt, eikä niitä kuulemma saakkaan valitettavasti pois. Tuotteen kerrotaan olevan hyvä kuivalle ja ikääntyvälle iholle ja ainakin oma ihoni (joka on siis herkkä muuten, mutta t-alue on epäpuhdas) on tykännyt näistä tuotteista tosi paljon. Setti alkaa olla lopussa ja ajattelin tilata täysikokoisen Glow Tonicin itselleni.

eleven oli kiva ja antoi teille ihanille lukijoille alekoodin, koodilla MY11 saat 11 % alennusta normaalihintaisista tuotteista ilman alaostorajaa (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)! :)

PIXI1

// I've heard a lot of good things about Pixi Glow Tonic face toner so I asked this Pixi Best of Bright set from eleven. I had a few impurities on my t-area but after using this set, my skin is very smooth and bright.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

3 kommenttia:

  1. Mun pitäis myös tilata tuo täysikokoinen Glow Tonic itselleni, ihastuin siihen ihan täysillä kun sain sen joulukalenterista. :)

    VastaaPoista
  2. Glow Tonic kiinnostaa, varmasti joku päivä sen vielä hankin. :)

    VastaaPoista
  3. Glow tonicia on niin paljon kehuttu, että sitä kiinnostaisi kokeilla. Tykkään muutenkin tosi paljon kasvovesistä, jotka viimeistelevät ihonpuhdistuksen :)

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡