23.3.17

Äidiltä otettu paita

Meidän äiti on aina ollut sellainen, että lasten tarpeet menee aina edelle. Siihen voi aina luottaa, että äidiltä saa apua; milloin se on hoitanut puoli vuotta kissaa, milloin tuonut ruokaa (vaikkei itselläänkään ole ollut paljoa varaa), milloin auttanut missäkin. Tämänkin ihanan paidan sain äidiltä.

paita2

Nähtiin äidin kanssa sunnuntaina ja mulla sattui olemaan pinkki peplumhelmainen paita päällä. Äiti siihen sitten tokaisi, että hänellä on kotona sininen peplum. Sanoin äidille, että haluan sen sinisen peplumin itselleni, johon äiti vastasi että ei hän sitä paitaa käytä. Kävin sitten seuraavana päivänä hakemassa kyseisen Me&I merkkisen paidan itselleni.

paita3

Tykkään siitä, että tämä paita on värikäs, liian usein pukeudun kokomustaan vain sen takia, etten uskalla käyttää värejä. Lähetin vielä perheryhmään watsapissa kuvan illemmalla tästä paidasta ja äiti kehui, kuinka hyvin paita sopii minulle. Kiitos äiti taas tästäkin ihanasta paidasta, terveisin lokkeilija-tyttäresi :D

paita1

// My mom is the best, she always thinks about her daughters and helps us. I got this beautiful peplum shirt from her too, thank you so much mom! 

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

6 kommenttia:

 1. Kiva pusero ja ite käytän kyllä tosi paljon värejä vaatteissa =)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sopii tuo väri sinulle, varsinkin noiden hiusten kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti sopii toi paita hiusten kanssa! ♥___♥ Vitsi teidän äiti kuulostaa ihanalta, olispa mullaki tuollainen. Onneks mulla on tuollainen isä. ♥ ^_^

  VastaaPoista
 4. Sininen on väri, jota en osaa itse käyttää, mutta sopii hyvin tyyliisi :)

  VastaaPoista
 5. Sävy sävyyn hiusten kanssa. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Tulikohan äskeinen kommentti... Näyttää hyvältä ja sävy sävyyn hiusten kanssa. :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡