2.1.17

Uudenvuoden viettoa

Tästä oli tarkoitus tulla postaus uudenvuoden meikistä, mutta juuri kun olin ottamassa kuvia meikistä, jota tein pitkään, kameran akku simahti. Koitin sitten ottaa kännykkäkameralla kuvan meikistä, mutta eihän näissä näy millainen meikki oikeasti oli. Luomilla oli kultaista ja hopeaa ja poskipäille sipaisin superkimaltavaa korostusväriä Sleekin Solstice paletista. Huulilla Nyxin ihana Abu Dhabi. Tehdään sitten postaus uudenvuoden vietosta :)

uv1

Tänä vuonna siskot oli kukin tahollaan, joten ei voitu juhlia heidän kanssaan. Ystäväni kutsui meidät heille kylään, mutta rahatilanne näytti siltä, ettei bussiin (en edes katsonut meneekö busseja) ole varaa. Käytiin päivällä hommaamassa pari tankkirakettia ja papatteja, myyjä oli kiva ja antoi meille hullun ison kassillisen vitosella. Syötiin Nallen kanssa tacosalaattia ja ajateltiin lähteä kaupungille katsomaan ilotulitusta. Lahdessa on nyt muutamana vuonna järjestetty ilotulitus jo kahdeksalta, ihan tyhmää niin aikaisin! Mä oon pienestä asti tykännyt katsoa rakettien ampumista ja omasta mielestäni on kivaa, että kaupungit käyttävät rahaa ilotulitukseen. Olisihan se järkevää käyttää rahat vaikka vanhusten hoitoon, mutta onhan se ihanaa katsoa kunnon ilotulitusnäytöstä ja nähdä ympärillä lasten (ja oma) innostus.

uv2

Kun oltiin Nallen kanssa lähdössä katsomaan ilotulitusta, iskä laittoi meille viestiä, että autossa olisi paikkoja vapaana, kun hän on lähdössä mummolaan. Innostuttiin Nallen kanssa, että on sittenkin kivaa tekemistä ja sovittiin iskän kanssa, että lähdetään kun kaupungin ilotulitus on ohi. Olen viettänyt monta uuttavuotta mummolassa ja tälläkin kertaa kaikki oli samalla lailla, kuin ennenkin. Ilta alkoi tinan valamisella, syömisellä ja saunomisella.

uv3

Kahdentoista aikaan mentiin ulos katsomaan vuoden vaihtumista ja sytyttelemään raketteja. Lapsena ei saatu ampua papatteja ja muita pikkupaukkuja, joten nyt aikuisena intoilen niistäkin kuin lapsi :D Rakettien jälkeen syötiin vielä vähän juustoja ja sitten lähdettiin kotiin päin.

Toivottavasti vuodesta 2017 tulee supermahtava

uv4

// HAPPY NEW YEAR!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

1 kommentti:

  1. Niin kauan kuin teillä on toisenne on teillä myös onnenne vai miten sen nyt hienosti sanois. Tiedät kyllä mitä tarkoitan. =)

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡