14.12.16

Vihreää joulua

Vihreä on väri, jota ei mun kynsillä usein näe. Jostain syystä vierastan sitä väriä tosi paljon kynsillä ja omistankin vain yhden vihreän lakan (O.P.I - Here Today... Aragon Tomorrow) ja sekin näyttää ainakin mun kynsillä mustalta, jossa hieman jossain valossa tulee tummanvihreää. Niimpä olikin kivaa, kun Kicksin joulukalenterista tuli Dependin lakka. Oma lakkani oli persikan värinen mutta siskoni sai kalenterista täydellisen joulunvihreän ja suostui lainaamaan sitä minulle.

green2

Lakkasin muut kynnet vihreällä, mutta nimettömään laitoin Zoyan Tomokoa ja mistelinoksasiirtokuvan. Kynnet näyttivät hieman tylsiltä, joten sain päähäni laittaa hieman OPI:n When Monkeys Fly-lakkaa vihreisiin kynsiin. Kun kynnet olivat valmiit, tökkäsin peukalon keskisormeen... hyvin ärsyttävää! Jotenkin sain keskisormen pelastettua, vaikka se onkin joistain kohdin hieman vaaleampi kuin muista. Kynsien lopputulos miellytti silmiäni todella paljon ja nämä olivatkin monta päivää kynsillä. Tekisi mieli lakata uudestaan vihreällä! :)

green1

// I do not like green on my nails. However my sister got nice green Depend nail polish from Kicks Advent Calendar and lend it to me. I really liked these nails and now I want to paint my nails green again!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

12 kommenttia:

 1. Vihreä on itselläkin ehdottomasti sävy mitä kynsillä vierastan vaikka se aina toisen kynsillä kivalta näyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi outoa, että muilla se näyttää ihan hyvältä mutta ei itsellä :D

   Poista
 2. Uuh on kyllä tosi jouluiset ja kauniit! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! Mulla on ihan joulumielikin, kun eilen just laitoin kuusen :3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mä kanssa tykkäsin tosi paljon, sopii hyvin joulun aikaan :)

   Poista
 4. Ihanan jouluiset lakkaukset ^.^

  VastaaPoista
 5. Uuh ihanat. <3 Tykkään tuosta nimettömästäkin. Jouluna pitää olla säihkettä ja kimallusta.

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡