16.9.16

Essie Gel Couture

Sain postissa ihania Essie Gel Couture lakkoja. Lakat ovat geelilakkoja, joita käytetään ihan normaalisti eli näiden kanssa ei tarvitse mitään lamppuja (näihin käytetään Essie Gel Couture päällyslakkaa), vaan ne kuivuu ihan itsekseen, jättää kauniin kestävän pinnan ja pysyy kynsillä jopa 12 päivää. Pullo näissä on erityisen kaunis ja se onkin saanut inspiraation näytöslavojen hulmuavista mekoista. Maailmalla värejä on 42, joista Suomessa myynnissä tällä hetkellä 11.Näiden käyttö on tosi helppoa: lakkaa kynnet ensin lempparialuslakallasi ja anna kuivua, laita kaksi kerrosta Gel Couture värilakkaa (anna kerrosten välissä kuivua) ja levitä päälle Gel Couture päällyslakka. Lisää joka toinen päivä päällyslakkaa, jotta lakkaus pysyisi hyvänä sen 12 päivää. Mulla jostain syystä pysyy tavalliset kynsilakat kynsillä tosi huonosti, mutta nämä Gel Couture lakat pysyvät hyvinä itselläni noin viikon. Sivellin on näissä saman kokoinen kuin muissakin Suomessa myytävissä Essieissä, joten lakan levitys on helppoa.Sain testiin neljä värilakkaa ja top coatin. Take me to Thread on taupen (ruskean ja harmaan välimaastoa) värinen, syksyyn erittäin sopiva lakka. Mä katsoin tätä lakkaa ja mulle tuli heti maitokahvi mieleen, joten maalasin pari kahvikuppia ja lopuille kynsille laitoin kultaista glitterlakkaa.Model Klicks on juuri sellainen ihana tumma verenpunainen kohtalokas sävy, josta tykkään oikein kovasti. Tämän lakan koristelin negative space tyylillä jättämällä osan kynnestä lakkaamatta ja koristelemalla kultaisin yksityiskohdin.Pre-show Jitters on todella hento vaaleanpunainen lakka, joka näyttää kynnellä melkein valkoiselta. Tämä on oikein hyvä valkoisen lakan korvike, sillä tämä peittää paremmin, kuin normaali valkoinen lakka ja tässä kuitenkin on vähän lämmintä sävyä. Halusin ensimmäistä kertaa kokeilla leimojen värittämistä ja ihan ok se onnistui.
Viimeisenä ehdoton kesälempparini Signature Smile, joka on aivan ihana vaaleanpunainen. Jos tiedät, miltä OPIn Kiss Me I'M Brazilian näyttää, niin tämä on aika lailla saman värinen, täydellinen lakka, johon olen ihan rakastunut! Koska käytin tätä lakkaa kesällä ihan tajuttoman paljon, halusin vielä fiilistellä kesää ja maalasin kynsille flamingon ja minisydämiä.

Mielestäni Gel Couture-lakat on hyvin onnistuneita; värejä löytyy varmasti jokaiselle (varsinkin, jos saadaan loputkin sävyt tänne Suomeen) ja pysyvyys näissä on todella hyvä. Pullot on niin kauniita, että niitä tekee mieli pitää esillä :3// I got these Essie Gel Couture nail polishes from Essie, they are very high quality; the are easy to apply and they stay on my nails for a week. Also the bottles are very beautiful.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY


12 kommenttia:

 1. Toivon, että Gel Couture -lakkoihin tulee jotain erikoisempia värejä tulevaisuudessa, mutta toi päällyslakka on mun suosikki, toinen pullo jo menossa. Käytän sitä kaikkien lakkojen päällä, pidentää kestoa ja lakat kuivuu sukkelampaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais tulla joo lisää ihania sävyjä Gel Coutureihin ♡

   Poista
 2. Toi Model Klicks lakkaus on aivan ihana ja muutenkin ihana Sara :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sävyt tossa lakkauksessa sopii myös mun mielestä hyvin yhteen ♡

   Poista
 3. Pre-show Jitters on mun ehdoton suosikki Gel Coutureista, ja oi että noi sun sillä tekemät kynnet! Ihanat leimat kaverina <3 Signature Smile taas on suosikkilakka varpaankynsiin!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania lakkoja ja ihanasti lakattu:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Näähän vaikuttaa ihan käteviltä! Ei välttämättä omaan käyttöön, kun lakat vaihtuu niin tiheään. Tuli heti pari kaveria mieleen, joille näistä vois vinkata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt enemmän laiskistunut kynsien lakkailuissa, niin oon alkanut näitä käyttämään :D

   Poista
 6. Kauniita lakkoja, erityisesti huokaisin ihastuksesta Take me to Thread:n kohdalla ♡

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡