7.9.16

Crushcrushcrushcrush

Nyt vähän ihanaa hömppää, nimittäin Nonnulan Jonna laittoi mulle hauskan haasteen, missä mun pitää kertoa teille, keihin julkisuuden henkilöihin oon vähän ihastunut. Mun poikaystävä Nalle on tietysti ykkönen tällä listalla, mutta koska se ei ole julkisuuden henkilö, se ei nyt valitettavasti ole listalla :D Haasteisiin on aina hauska tarttua kiinni (vaikka välillä unohdankin tehdä niitä), joten tässä mun julkkisihastuslista:Oli Sykes, Bring Me The Horizonin laulaja. Oli on vaan niin muun makuun; tatuoinnit, hiukset, silmät... tykkään! Oisin voinut listata tän postauksen täyteen eri rokkareita tatuoineineen ja mustine hiuksineen, mutta sitten olisi tullut vähän yksitoikkoinen postaus.Jared Leto, 30 Seconds to Marsin laulaja ja näyttelijä. Rakastuin Jarediin, kuin näin The Kill musavideon ja sen jälkeen olen seuraillut miehen tekemisiä somessa. Noi siniset silmät on ihan huikeat ja ne tulevatkin erityisen hyvin esille Beautiful Lie musiikkivideolla!Tom Mison, näyttelijä. Näin Tomin Sleepy Hollowissa ja en ensin hirveästi kiinnittänyt mieheen huomiota. Jossain vaiheessa Googlasin kyseisen näyttelijän ja huomasin kuvia, jossa sillä oli hieman tuollaiset lyhyet hiukset, nam ;) Nykyään tykkään Tomista myös pitkillä hiuksilla.Malcolm McDowell nuorena. Kyseisen näyttelijän näin Kellopeliappelsiinissa ja ulkonäkö kolahti heti!Listalta löytyy myös kaksi suomalaista, ensimmäisenä muusikko Antti Tuisku. Antti tuli minulle tutuksi Idolsista ja näin 13 vuoden jälkeen voin tunnustaa, että äänestin Anttia muutaman kerran. En ole sitä ennen tai sen jälkeen koskaan äänestänyt mitään soittamalla tai tekstiviestillä. Antista on spekuloitu jo vuosia, että olisiko se homo, mutta tässä haasteessa on aivan yksi ja sama, mistä "ihastuksen" kohde tykkää, sitä paitsi Antti on super hot Jää tai mee musavideolla!Toinen suomalainen on Samu Haber, Sunrise Avenuen laulaja. Samulla on tosi jykevät kasvonpiirteet, joita on oikein mukava katsoa.Ja lopuksi listalla täytyy tietenkin olla tyttöihastus, joka on muusikko Kesha. Keshassa miellyttää erityisesti ulkonäkö; kauniit kasvot ja ihanat hiukset!

Onko sulla samoja ihastuksia tai löytyikö näistä kenties joku, josta et yhtään tykkää?

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

5 kommenttia:

 1. Näitä on aika hauska lukea, vaikka tosi vähän on ollut omia suosikkeja näissä.

  Game of Thronesia ja Vikingsiä on varsin mukava katsella kun niissä on pitkää tukkaa ja partaa :P. Molemmissa on myös tosi hyviä naisnäyttelijöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Game of Thrones on kyllä tosi hyvä ohjelma! Vikingsiä en oo katsonut, mutta pakko varmaan alkaa katsoa, kun sitä suositeltiin! :)

   Poista
 2. Ooh, tuo Tom Mison ihan toimii, pitäisköhän katsoa sitä Sleepy Hollowta jokunen jakso... :D Ja haha, mäkin äänestin sillon teininä Anttia Idolsissa. :D Nykyään ei kyllä ikävä kyllä toimi yhtään, ulkonäkö eikä musiikki.

  Yhdyn edellisen puhujan kommenttiin Vikings -sarjasta, siinä on kyllä monta hottista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sleepy Hollow on Tom Misonin lisäksi myös juonellisesti hyvä ohjelma ja näyttelijät myös, joten suosittelen! Pakko varmaan Viikinkejä ruveta katsomaan, kun säkin sitä suosittelit! :)

   Poista
 3. Anttiiiiii!!! Tilasin kirjankin jo ennakkoon, etten vaan jää ilman :'D

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡