18.8.16

Sisustustaulut tuomassa tunnelmaa

Olen kesän aikana sisustanut hieman asuntoamme ja kuin pisteeksi iin päälle, sain valita Desenio-verkkokaupasta muutamia julisteita kotiini! Lisää sisustuspostauksia on tulossa, mutta ensin haluan näyttää teille, miten kivalta sisustustaulut näyttävät. Niin kuin yleensäkin: postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä.Kenkäkaappi näytti yksinäiseltä, joten sen päälle laitoin (modeemin lisäksi), kukkavaasin, marmorimuovilla päällystetyn alusen ja kultaisen ananaksen, jossa säilytän Instax-kameralla otettuja kuvia. Mietin, mikä juliste tähän kohtaan sopisi ja päädyin sellaiseen, jossa on marmoritausta ja kultaiset graafiset kuviot. Ostin myös kuvioon sopivat kultaiset kehykset ja meillä kylässä käyneet onkin kehuneet paljon kyseistä taulua.Makuuhuoneeseen halusin sängyn ylle kaksi isoa (50 x 70 cm) taulua. Kun näin tämän mustavalkoisen palmujulisteen, tiesin heti, että se on ainakin saatava. Rakastan palmuja ja merta, joten tiesin, että merijuliste on toinen, jonka haluan. Nalle sai lopulta päättää sinisen meritaulun ja mustavalkoisen aaltotaulun väliltä. Aaltotaulu oli enemmän Nallen mieleen ja se sitten otettiin. Oikean kokoiset valkoiset kehykset olivat silloin loppuneet, joten nämä kehykset tilasin Kärkkäiseltä (en suosittele näitä kehyksiä, on tosi huonolaatuiset). Nyt Desenion valikoimissa näyttää taas olevan kaikenvärisiä ja -kokoisia kehyksiä saatavilla.Rakastan nyt meidän makkaria, se näyttää tosi kivalta :3

Julisteet ja tilaamani kehys saapui alle viikon kuluttua tilauksesta. Julisteet oli pakattu tosi hyvin niin, etteivät ne voineet rypistyä. Julisteet olivat mattapintaisia, mikä ensin ihmetytti minua, mutta ne näyttävät ihan normaaleilta kiiltäviltä kehysten muovin ansiosta. Myös kehys (tilasin sen siis erikseen) oli hyvin pakattu niin, ettei kuljetuksessa tule naarmuja.

Jos sua siis kiinnostaa sisustusjulisteet, niin kannattaa tsekata Desenion julisteet ja printit, sieltä löytyy paljon eri vaihtoehtoja esimerkiksi graafisten kuvioiden ja maisemien ystäville.
// I got these three posters from Desenio. I think they really makes our home more like us.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

P.S. Nalle halusi ehdottomasti, että meidän pehmoankka pääsee mukaan makuuhuonekuviin :D

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo eka taulu ja koko kenkäkaapin päällä oleva asetelmakin :)

  VastaaPoista
 2. Tuo palmujuliste on hieno. Ite vaan mietin miltä se näyttäisi upeissa vihreissä väreissä. :)
  Ankkuli poseeraa hienosti mukana kuvissa. ;) Höpsö mies sulla.
  Nukkuuko ankka aina teidän välissä vai omassa sängyssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi palmujuliste olis kyllä tosi kiva värillisenä! Ankka yleensä nukkuu sängyssä meidän kanssa :D

   Poista
 3. Kivoja julisteita
  heh ei oo jaksettu laittaa mitään tauluja seinille paitsi kaksi eteiseen ku oli valmiit paikat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deseniossa on kyllä älyttömän ihania julisteita! ♡ Mekään ei edelliseen asuntoon jaksettu laittaa, mutta täällä ollaan laitettu :)

   Poista
 4. Blogistani löytyy sulle haaste :)

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡