30.8.16

Rich Pure Luxury

Mä tykkään, kun mun hiuksia kehutaan; kommenteissa ja ihan kadullakin. Käytän nimittäin älyttömän paljon aikaa viikossa hiusten hoitamiseen. Ennen suihkua käytän yleensä kookosöljyä hiuksille, suihkun jälkeen hiusöljyä, lisäksi hiusten värjäykset ja color maskit. Kaikista tärkein on kuitenkin laadukas shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio. Sain testiin ja teille arvottavaksi Richin Pure Luxury Argan Colour Protect tuotteita ja ainakin minun hiukseni ovat tykänneet näistä!



Rich Pure Luxury Argan Colour Protection shampoo ja hoitoaine (14,90 €/kpl) on suunniteltu kuiville ja värjätyille hiuksille. Tuotteet sisältävät nimensä mukaisesti arganöljyä, joka tekee hiuksista ihanan pehmeät. Shampoossa ja hoitoaineessa on ihanan paksu, mutta pehmeä koostumus, sitä on vaikea selittää, mutta tätä on tosi mukava levittää hiuksiin, kun ei ole sellaista lirua.



Rich Pure Luxury Argan Colour Protect Mask (15,90 €) on hiusnaamio, joka on kehitetty erityisesti värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Naamio on tujumpaa tavaraa, kuin hoitoaine ja itse käytän hiusnaamiota kerran viikossa. Tämä hiusnaamio on tarkoitus levittää pyyhekuiviin hiuksiin, antaa vaikuttaa pyyhkeen alla 10-25 minuuttia ja sitten huuhdella. Itse olen tuon ajan viettänyt naamio päässä joko saunassa tai televisiota katsellen ja sitten takaisin suihkuun.

Kaikki kolme tuotetta on ihan ykkösiä, näistä tule mukavan pehmeät hiukset ja näiden tuoksu on huumaavan ihana, muttei kuitenkaan liian voimakas.



Yksi teistä voittaa nämä kolme ihanaa tuotetta itselleen, sillä Salon24.fi lahjoitti myös teille lukijoille nämä samat tuotteet arvottavaksi. Arvontaan osallistut jättämällä nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. Arvonta päättyy 11.9.



// These Rich Pure Luxury Argan Colour Protection products are just amazing. They are good for your hair and smell awesome.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY