21.7.16

L'Oréal Parisin ylelliset kynsilakat

Olin viikonloppuna Hämeenlinnassa kynsimiitissä ja goodiebagistäni löytyi kaksi ihanaa Lorealin Color Riche Le Vernis A L'Huile-lakkaa, joissa on seassa hoitavia öljyjä. Color Riche Le Vernis A L'Huile-lakoilla on aivan ihanat, ylellisen näköiset pullot, rakastuin niihin heti ensisilmäyksellä!Lakkojen suti on mukavan leveä ja sillä on helppo lakata kynnet, siveltimessä on myös samaa muotoa kuin lakkapullossa, tosi ihana yksityiskohta! Lakassa on hento ruusuntuoksu, ei sellainen ällöttävä ruusu vaan oikein ihana, tuoksu ei yön jälkeen enää ollut kynsillä (joka on tällaiselle tuoksuyliherkälle hyvä asia, muutenkaan tuoksu ei ollut voimakas edes levitettäessä). Kokoelmassa näyttää olevan 20 eri sävyä ja innostuin näistä lakoista kyllä sen verran, että pakko huomenna päästä hypistelemään niitä Sokokselle :3Saamani lakat ovat nimeltään 220 Dimanche Aprés Midi ja 556 Greant Ireévérent. Molemmat peittivät hyvin eikä lähteneet kolmessa päivässä kulumaan (pidin lakkoja kolme päivää kynsillä). 

Dimanche Aprés Midi (kuvassa vasemmalla) on hento vaaleanpunainen lakka, juuri sellainen joka ei näytä peittävältä, mutta yllätyksekseni peitti silti kahdella kerroksella, sävy on hieman läpikuultava, näytti hieman siltä, kuin olisi geelikynnet. Tosi kiva vaaleanpunainen nude.

Greant Ireévérent (kuvassa oikealla) on aivan ihana tumma verenpunainen lakka. Olin 10 vuotta sitten Virossa pari kuukautta työharjoittelussa ja tätini lähetti minulle tämän sävyisen kynsilakan sinne minulle yllätyslahjaksi. Tätini luuli ostavansa mustan lakan mutta olikin epähuomiossa ostanut juuri tällaisen saman sävyisen lakan. Olen nyt pari vuotta yrittänyt etsiä itselleni sen väristä lakkaa ja nyt etsinnät taisivat saada lopun, kun tämä lakka ilmestyi minulle!// I really like L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile nail polishes. The bottle of the nail polishes are very luxurious and the shades are good looking.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä musta ollut tosi kiva lisä merkin lakkavalikoimaan. Pullot on tosi nättejä ja ilmeisesti ne vielä toimiikin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon tosi positiivisesti yllättynyt näistä lakoista! :)

   Poista
 2. Kiva tietää, että nää ovat hyvälaatusia! Mulla on vielä testaamatta, koska eivät edusta niin mielusia sävyjä.
  Käytitkö muuten aluslakkaa? Kun mietin vaan, että mitä hyötyä on hoitavista öljyistä, jos välissä on aluslakka.. Toisaalta, ilman aluslakkaa tuntuu turvattomalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin aluslakkaa ja itsekin mietin sitä, että miten ne öljyt voi imeytyä sen läpi... :D

   Poista
 3. Ihanan värisiä lakkoja :) mullakin on näitä, hyvä koostumus ja kauniit pullot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää pullot on tosi nättejä, suuri plussa niiden kehittäjälle! :)

   Poista
 4. Nämä haisevat todella todella pahalta, eikä haju edes haihdu kynsiltä kuten yleensä lakkojen haju.
  Muuten värit ja pullot ovat nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ennen tykännyt ruusun tuoksusta, mutta nykyään mä pidän siitä. Mä tosiaan iltaisin lakkaan kynnet ja aamulla tuoksu oli lähtenyt, mutta hyvä tietää, että tuoksu ei heti lähde pois, joten en jatkossa lakkaa näillä jos päivällä täytyy lakata :)

   Poista
 5. Miulla ei ole yhtään Lorealin lakkaa, vaikka nämäkin näyttää tosi ihanilta sävyiltä :) Varsinkin toi Dimanche Aprés Midi on kaunis ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kaunis! Olin ihan varma, ettei se peitä, mutta se olikin aivan ihana kynsillä! :3

   Poista

Share some galaxy dust! ♡