29.7.16

Kantarelli-pekonipasta

Metsät on taas pullollaan sieniä, minun herkkuani! Koska en tykkää itse poimia sieniä (en vaan jaksa olla metsällä ja kyykkiä poimien sieniä, arvostan kyllä teitä, jotka jaksatte!), ostin tänäkin vuonna heti torilta kantarelleja, kun niitä sinne saapui. Pidän tosi paljon sienen ja pekonin yhdistelmästä ja halusinkin jakaa teille tämän perus kantarelli-pekonipastan ohjeen.



Ainekset:
1 litra kantarelleja
1 paketti pekonia
2 dl ruokakermaa
Persiljaa
Pastaa

Puhdista sienet. Pilko pekonit ja paista pannulla. Laita pekonit talouspaperin päälle odottelemaan. Paista kantarelleja niin kauan, kunnes nesteet haihtuvat. Lisää pannulle pekonit, ruokakerma ja hieman tuoretta persiljaa. Tarjoa pastan kanssa.

Täytyykin huomenna mennä taas torille käymään, jospa sieltä löytyisi sieniä piirakan täytteiksi ja myös pakkaseen!



// It's chanterelle time! I like my chanterelle with bacon, cream and pasta, yum!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näytti vaik en ite sieniä syö

    VastaaPoista
  2. En tykkää sienistä, mutta tämä näyttää niin hyvälle, että tekisi mieli kokeilla :'D

    VastaaPoista
  3. Hyi sieniä.

    T: Niko

    VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...