23.6.16

Warcraft: The Beginning

Aloin pelaamaan World of Warcraftia Nallen innoituksesta vähän ennen Cataclysmin ilmestymistä ja siitä asti olen odottanut, että Warcraft elokuva ilmestyy. Elokuvasta ilmoitettiin jo 2006, mutta se on aina viivästynyt, nyt onneksi kyseinen elokuva ilmestyi meidän fanien iloksi! Mentiin Nallen kanssa katsomaan kyseistä elokuvaa ja piti sitä varten tehdä kynnet ja meikit.Koska minun puoleni on Horde, halusin tehdä puna-mustat meikit. Musta on paletista nimeltä Lancome Hypnose Drama Eyes 5 Color Palette Smoky Eyes DR2 ja se ei ole laadultaan kovin hyvä, mutta en muistanut kuinka huono se oli ennen kuin aloin meikkaamaan. Mustan päälle laitoin myös samasta paletista mustalla pohjalla olevaa hopeaa glitteriä. Punainen taas on Make Up Geek x MannyMUA paletista oleva Mars.Kynnet on myös musta-punaiset ja nimettömään tein Horden merkin. Musta-punaglitterlakka on IHANA Wet'n'Wildin Once Upon A Time (jonka olen saanut Mimosalta) ja punainen on Essien Head Mistress. Merkki on tehty mustalla akryylimaalilla.

Elokuva oli mielestäni todella hyvä, Wow ja Warcraft faneille ihan must have! Nyt vaan uutta Warcraft elokuvaa odottelemaan.

Ihanaa Juhannusta kaikille, lähdetään huomenna porukalla Keuruulle telttailemaan, toivotaan ettei sada!// I've been playing World of Warcraft since 2010 and I've been waiting for the Warcraft movie. Finally it was released and I went to see it with my boyfriend. For the movie I wanted to do a horde inspired makeup and nails and I really liked both :) Also the movie was epic, I really really liked it!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

P.S. Belegwen, jos et oo vielä mennyt katsomaan ko. elokuvaa, niin haastan sut tekemään jotkut Wow kynnet! :D

9 kommenttia:

 1. Hahaa, täytyy pistää korvan taakset tämä haaste! :D Kyllä tota leffaa on sen verran hehkutettu, että pakkohan se on jossakin välissä katsoa, mutta veikkaan että ihan kotisohvalta tykin kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on tykki! Sitä kautta onkin paljon kivempi katsoa elokuvia, kun voi olla niin rennosti kuin haluaa :)

   Poista
 2. Hyvää juhannusta meillä se menee sisätiloissa kun nicolle tarttui jostain vesirokko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt lapsena saa sen sairastettua, kun aikuisella se on kuulemma vähän vakavampi tauti :)

   Poista
 3. Wau mikä silmämeikki! Tosi nätti!

  VastaaPoista
 4. Ai hitsin pimpulat nytkö toi on leffassa :-D Pitääpä rientää katsomaan! täälläkin muuten Horde 4-life! Terveisin örkki warlockki Argent Dawnilta... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkin pelaat, kiva tietää! :) Onneksi oot kunnon tiimissä ;) Mä ite pelaan Defias Brotherhoodilla :)

   Poista
  2. Joo onhan sitä tullu jo aika monta vuotta aika ajoin spelailtua :-) Ensin joskus alotin alliancella kun ne tontut oli mun mielestä niin söpöjä mut sit vaihoin pelottavaan örkkiin :-D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡