12.5.16

Valkovuokkoja

Kiitos todella paljon teille kaikille, jotka kommentoitte työttömyyspostaukseeni! Ajattelin avautua tilanteestani, että ymmärtäisitte, miksi en vähään aikaan kommentoi blogeihinne tai kirjoita tänne, mutta kävikin niin, että tulin paljon paremmalle tuulelle, kun luin teidän lähettämiänne kommentteja. Ajattelin, ettei mikään nyt piristä minua, mutta toisin kävi, joten kiitos vielä kerran! Elämä alkaa pikkuhiljaa taas valostua.


Oltiin äidin kanssa viime lauantaina shoppailemassa ja Äiti löysi itselleen ihanan päivänkakkarahiuskoristeen Glitteristä, illalla päivänkakkarat oli vieläkin mielessäni, joten ei muuta, kun niitä yrittämään kynnelle. Pohjalle valikoitui CND:n Reflecting Pool, koska halusin sinistä ja olin liian laiska laittamaan aluslakkaa (CND:n lakkojen kanssa sitä ei tarvita). Päälle lakkasin valkoisella akryylimaalilla kukan tapaisia kuvioita ja kukkien keskustaksi ja muuten vaan pilkuiksi pääsi Gina Tricotin kultaglitterlakan glitterit.Mulle tuli näistä mieleen sini- ja valkovuokot, varmaankin kun oli äitienpäiväkin ja meillä oli lapsena tapana kerätä sini- ja valkovuokkoja äitienpäivän aamulla äidille. Nämä kynnet oli oikeasti tosi hienot ja moni näitä kehuikin, jostain syystä kuvissa näyttää jotenkin tosi tökeröille ja huonosti tehdyille nämä :D// I tried to paint some daisies on my nails but I think that they looks more like wood anemone. I did this nails in Mother's Day eve. We used to pick up wood anemones for our mother in Mother's day, so these were just perfect for Mother's day nails.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

15 kommenttia:

 1. Minusta ne ovat kauniit ja tuo sininen kuin poutainen pilvetön kesätaivas. <3
  Mukava kuulla, että olet edes vähän paremmalla mielellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuvaus! Mullekkin tuli mieleen kesätaivas tuosta sinisestä väristä!

   Poista
 2. Oi kun söötit :-) Sini- ja valkovuokot on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös, sini- ja valkovuokot on niin keväisiä ♡

   Poista
 3. Ihanat kukkakynnet!

  Kiva että sait piristystä työttömyys-postauksen kommenteista. Itsekin luin sen trakasti mutta vastaaminen jäi jotenkin muhimaan mieleen, odottelemaan... kun toisaalta se veti hieman sanattomaksikin. Surulliseksi sikäli kun on ihmisiä kuten sinä jotka todella haluavat tehdä töitä ja sitten jäävät siitä paisti. Harmittaa sun puolesta niin. Ja toisaalta pysäyttävää, koska työttömyys ei omakohtaisesti ole koskettanut, vaikka työttömyyttä ja pätkätyöllistymistä on toki lähipiirissä ollut.

  En osaa muuta oikein sanoa kuin tsemppiä ja toivotan onnea työllistymisrintamalla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon E-S, sun kommentti lämmittää sydäntä ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡