21.5.16

Synttäriarvonta PÄÄTTYNYT

Olen yleensä pitänyt arvonnan tai kilpailun toukokuussa synttärieni kunniaksi, yleensä arvonta on alkanut toukokuun alussa, mutta tänä vuonna arvonta alkaakin tänään syntymäpäivänäni eli 21.5 :) Olen huomannut, että ei kirjautuneet lukijat eli anonyymit on lisääntyneet myös blogissani, joten teilläkin on mahdollisuus osallistua tuohon toisen palkinnon arvontaan. Arvonnan säännöt löytyy postauksen lopusta.1. palkinto sisältää OPI:n täysikokoisen erikoislakan Say Hello Kitty, OPI:n tämän kesän New Orleans minilakkapaketin, OPI:n minikokoisen Ginger Lily rasvan, Lushin Golden Handshake naamion käsille, Kardashian Beautyn kaksi huulikiiltoa (Cherry Blossom Honey ja Pumped Up Pink) sekä Baby Lipsin huulirasva/poskipunayhdistelmän sävyssä Innocent Peach.2. palkinto sisältää Baby Lipsin huulirasva/poskipunayhdistelmän sävyssä Innocent Peach, Kardashian Beautyn huulikiillon sävyssä Summer Honey, OPI:n New Orleans minilakkapaketin ja OPI:n minikokoisen Holly Berry rasvan.

-----------------------------------------------------------


SÄÄNNÖT

- Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.5.

- Kirjoita kommentti, jossa ilmotat nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi, näin olet mukana 2. palkinnon arvonnassa vaikka et olisikaan julkinen lukija.
- 1. palkinnon arvontaan voi osallistua vain julkiset lukijat Bloggerin, Facebookin tai Bloglovinin kautta, ilmoita kommentissasi mitä kautta luet.
- Kaksi lisäarpaa saat, jos mainostat arvontaa blogissasi, kuvia saa käyttää mainostamiseen. Laita kommenttiisi linkki mainokseen.

ONNEA ARVONTAAN 

♡:SΔRΔGΔLΔXYY