28.5.16

Makeup Geek x Manny Mua

Makeup Geek teki yhteistyössä suositun vloggaajan Manny Muan kanssa superihanan meikkipaletin. Kuulin tästä vähän liian myöhään ja paletti oli jo loppuunmyyty. Ilmoitin kuitenkin itseni kiinnostusjonoon ja sainkin viestin, kun paletti oli ennakkotilattavissa, siinä sitten odotin yli kuukauden tätä palettia ja vihdoinkin se on minun!


Pahvikotelossa on ihana Sailor Moon-tyylinen logo, joka vaihtaa väriä valon mukaan ja osa sävyjen nimistä tulee myös Sailor Moonista. Sailor Moon oli mun lapsuuden yksi lempisarjoista. :3 Paletissa on kolme vanhaa sävyä ja kuusi uutta sävyä. Yhden sävyn, Insomnian, omistan ennestään jo pigmenttinä, mutta tykkään enemmän käyttää tällaisia nappivärejä.En usein tee räväköitä meikkejä, mutta halusin paletin saatuani heti koittaa tummempaa meikkiä Insomnialla ja Marsilla. Pigmentit näissä on tosi kohdillaan, oikein ilo käyttää näin laadukkaita värejä! Tämä meikki mulla oli, kun käytiin siskojen kanssa syömässä Lahdessa aivan ihanassa ravintolassa, Taivaanrannassa.Kyseinen paletti on näemmä tällä hetkellä ennakkotilattavissa Makeup Geekin sivuilla, joten jos minun laillani ihastuit palettiin, kannattaa toimia nopeasti :)// Makeup Geek made a palette with famous vlogger Manny Mua. The palette contains three existing Makeup Geek eyeshadows and six new limited edition shades. This makeup I did using Insomnia and Mars.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

16 kommenttia:

 1. Noi sävyt on aivan just kuin mulle tehty. Pakko pistää tilaukseen jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tätä palettia ois vielä pitkään myynnissä, on nimittäin limited edition :)

   Poista
 2. Iik miten ihana meikki :) upean näköinen paletti!

  VastaaPoista
 3. Oi tuo vasemman alanurkan väri, mitä ootkin käyttänyt meikissä on ihana! Ja onnistunut on meikkikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se (Insomnia) on aivan ihana ♡ Se hehkuu eri valossa punaruskea-vihreä-sinisenä! ♡

   Poista
 4. Toi paletti on upea! Kaunis meikki. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis paletti.Saithan mun tekstarit kun et vastaillu.Ilmottele kun saat myöhästyneen lahjani tulee suoraan kiinasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eekku, anteeksi että taas unohdin vastata ♡

   Poista
 6. Äääääääää! Tuo paletti on kyllä puhdasta rakkautta ja niin on Mannykin <3 Itse kuolailen Jeffreen uutta palettia, se on varmaan pakko tilata muutaman huulijutun kanssa ;) Muutenkin ihan mahtavaa kun monet tubettajat ovat napanneet yhteistöitä firmojen kanssa! :) Kaunis meikki!

  VastaaPoista
 7. Ai että miten kauniit sävyt! :o

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡