20.3.16

SUVI 30

Meidän rakas isosisko täytti perjantaina 30 vuotta ja aloitimme juhlien suunnittelun muutamia viikkoja sitten, mietimme lentämistä Köpikseen tai kylpylälomaa Tallinnassa, mutta koska Suvi on raskaana hän ei halunnut kumpaakaan vaihtoehtoa niin suunnittelimme sitten salassa yllätysjuhlat täällä Lahdessa.Aamulla oli tarkoitus mennä Seurahuoneen brunssille, mutta se just sinä päivänä sulkeutui kello 11 (siihen aikaan, kun olimme menossa sinne), joten lennossa keksittiin suunnitelma, että mennäänkin Matkakeskuksen luokse Charlottaan brunssille. Otettiin Suvi matkan varrelta mukaan ja suuntasimme Matkakeskukselle. Charlotan brunssi oli ihan älyttömän runsas ja todella hyvä! Söimme kaikki mahat täyteen. Dumpattiin miehet muualle (paitsi Nalle) ja mentiin meille. Katseltiin ensin vauvan vaatteita ja sitten Sini kaivoi tuomansa jalkakylpylaitteen esille. Samalla, kun Suvin jalat oli rentoutumassa, lakkasin Suvin kynnet.Kynsien lakkauksen jälkeen Sini vetäisi kiharrinpuikon laukustaan ja kiharsi Suvin hiukset. En halunnut, että kiharrinpuikko on meidän ruokapöydällä, joten kaivoin kaapista uunivuuan, jonka päälle sai puikon laittaa :D Kihartamisen jälkeen meikkasin Suvin. Olin varannut meille pientä naposteltavaa, mutta kaikilla on vatsat ihan täynnä brunssista.Viideltä Suvin mies soitti vihaisesti, että mikä meillä kestää, kun yllätysvieraat oli jo saapuneet, hups :D Olimme kutsuneet meidän äidin lisäksi paikalle muutaman rakkaimman serkun juhlistamaan kolmekymppisiä. Samalla, kun me rentouduimme meillä, Suvin mies oli valmistanut possua konjakkikastikkeella ja lohkoperunoita ja tilannut cateringistä salaatteja ja kakun. Suvin mies voisi olla kokki, possu nimittäin oli ihan täydellistä!Juomana meillä oli PALJON kolaa ja alkoholitonta skumppaa. Aika meni tosi nopeasti rupatellessa, meillä on sukulaisten kesken tosi kova ääni ja välillä Suvin mies joutui muistuttamaan, että asuvat kerrostalossa...Täytekakku oli tilattu ja kynttilän puhaltamisen aikaan lauloimme onnittelulaulun, myös yksi serkuistamme oli tehnyt älyttömän hyvää suklaakuivakakkua, nam!Myös Kisukissa oli tietenkin paikalla ja se aina välillä tuli kerjäämään huomiota ja välillä meni omaan kiipeilypuuhunsa nukkumaan, rakas vanha rouva Lähdettiin kotiin kahdentoista aikaan, oli ihana juhlia koko päivä Suvia! Kiitos kaikille, ketkä olitte paikalla!// My sister turned 30 and we threw her a surprise party!

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

12 kommenttia:

 1. oi ihana kuulla että suville tulossa vauva,joko sukupuoli tiedossa ja onnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tiedossa jo, Suvi ei halua paljastaa sitä :) Vauva syntyy heinäkuussa

   Poista
  2. Okei oikein ihanaa odotusta hänelle ja niinku nicoki syntyi heinäkuussa.Mieti täyttää huomenna 8kk

   Poista
 2. Mistä toi ihana Halinallet-paita on?? :-D Heti iskin silmäni siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana Iron Fistin paita ♡♡♡ Ostin sen vasta ja tarkoitus on jossain vaiheessa tehdä siitä asukuvapostaus :3

   Se on ostettu täältä:
   http://www.blackgroup.fi/ironfist-paita-cloudsofcaring

   Poista
 3. Ihanilta jhlilta vaikutti! ^^ Vitsi oon kade että sulla on siskoja! Ja vielä ilmeisen hyvät välit kaikkien kanssa. ♥ Ihan sairaan ihanan näköisä ruokajuttuja! Ja aaah KOLAAAA ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, siskot on mun parhaat ystävät ♡ Kaikki ruuat oli hyviä ♡ ja Kola ♡

   Poista
 4. Ai ihanaa, kun joku juhlis muakin noin. <3
  ps. Miks sulla on eripari sukat? :D Ei se häiritse. Pisti vaan silmään tällain yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aina mietin että ois ihanaa, jos joku järjestäis yllätyssynttärit :3

   Mulla on lapsesta saakka ollut eriparisukat: heti, kun sain itse pukea päälleni kuulemma :D Välillä mä paritan sukat silleen, että ne näyttää kivoilta keskenään ja välillä vaan heitän sukkalaatikkoon irrallaan, mulla on myös joissain kengissä eripari nauhat :)

   Poista
 5. Voi miten ihanankuuloiset synttärit ♥ Ja ihana tuo Halinallepaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, synttärisankarilla oli oikein mieluisat juhlat :) Mäki oon ihan rakastunut halinallepaitaan ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡