30.3.16

Kevätmessut

Helsingissä järjestetään Kevätmessut 7.-10.4. Messukeskuksessa. Messuilla on viisi eri aihealuetta:

- Oma Piha- messuilta saat vinkkejä omalle pihalle tai parvekkeelle.
- Oma Koti- messuilta saat tietoa rakentamisesta, remontoimisesta ja asumisesta, messuilla näät myös esimerkiksi työnäytöksiä!
- Oma Mökki- messuilla saat nähdä uutuuksia vapaa-ajan asumiseen liittyen.
- Sisusta! Messuilla on trendikkäitä uutuuksia kodin piensisustamiseen.
- Lähiruoka&Luomu- messuilla on esillä tuotteita, palveluita, yhdistyksiä ja vaikuttajia.En ole aiemmin käynyt näillä messuilla, mutta kun olin pieni, Lahdessa järjestettiin luomumessut, joihin usein koulun kanssa mentiin. Olin aina ihan innoissani messuilemassa ja sama messuinnostus on minulla vieläkin, on ihana kierrellä erilaisilla messuilla.

Meillä ei vielä ole omaa kotia, vaan asutaan vuokralla, mutta haaveilen kyllä omasta kodista ja pienestä pihasta. Rakastan sisustustuotteita ja innolla odotan, että pääsen niitä hipelöimään ja ihastelemaan. Lähiruoka ja luomu kiinnostaa minua kovasti ja odotan, että pääsen kuulemaan aiheesta lisää.Messukeskukselta lähetettiin minulle arvottavaksi kaksi lippua Kevätmessuille, eli yksi voittaja saa itselleen ja ystävälleen liput kyseisille messuille. Vastaa alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana arvonnassa, arvonta päättyy jo sunnuntaina 3.4. jotta saan lähetettyä voittajalle liput. Kaikki saavat osallistua.

Kuvat lainattu Messukeskuksen viime vuotisilta messuilta. Lisää Kevätmessuista voit lukea Messukeskuksen sivuilta.

♡:SΔRΔGΔLΔXYY

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, ollaan Sinin kanssa tulossa messuilemaan, ei varmaan keskustaan päästä tulemaan, kun tullaan ehkä autolla :) Mut jos oot tulossa messuille, niin nähdään siellä?

   Poista
  2. En mie nyt taida päästä mut koitetaan joku kerta nähdä näkisit pojanki =)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡