13.1.16

Ystäväilta

Ollaan Nooran kanssa jo kauan puhuttu, että pitäisi tulla yökylään Nooran ja poikaystävän uudelle talolle. Eilen tuli tilaisuus vihdoinkin toteuttaa tyttöjen ilta, joten nappasin yökassin mukaan ja sitten lähdettiin.Ruuaksi teimme uunilohta smetanan ja sienien kanssa sekä bataattiranskiksia. Katsottin Salkkareita ja samalla pelättiin, että ranuista tulee joko liian lössöjä tai palaneita, joten kävimme niitä vähän väliä katsomassa. Pelko oli kuitenkin turha: ranskiksista tuli ihan täydellisiä!

Jos joku kaipaa ohjetta, niin kuori ja paloittele bataatti, levitä uunipellille, sekoita mausteita (suola, pippuri, paprikamauste, valkosipuli...) ja öljyä ja kaada bataattien päälle, anna olla 225 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.Olin ostanut Nooralle saunakiuas höyrytonttu Taavin. Kävimme saunassa ja katselimme Taavia. Välillä käytiin juomassa kolaa ja sitten taas saunaan. Taavi oli kyllä oikein veikeä kaveri.Väinö ja Vieno pupuilla on nykyään ihan oma huone! Kesäisin puput on ulkona omassa leikkimökissä, jossa on myös ulkoilumahdollisuus ja talvella omassa huoneessa jossa on myös pupuhäkki. V&V on kyllä mainioita pupuja, ne leikkii kahdestaan ja on kovia syömään. Ne heti tulivat juosten vastaan, kun näkivät minut Ajattelin lakata kynnet vielä illalla ja pyysin Nooraa tuomaan kynsilakkavaihtoehdot esille. Nooralla oli purkillinen kivoja lakkoja. En kuitenkaan lakannut kynsiä, kun kello oli jo niin paljon ja oli lähdettävä unten maille. Seuraavana aamulla herättiin, syötiin, meikattiin ja lähdettiin töihin. Kätevää, kun työskennellään samassa paikassa ;)

Kiitos Nooralle ihanasta ystäväillasta!// I was on a sleepover on my friend's home. We had a great girltime talking, taking a sauna, watching finnish soap opera and eating. 

♡:SΔRΔGΔLΔXY

12 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡