1.10.15

Kurkkunaamio

Kävin jokin aika sitten Ilo-Fiilis-Onni-messuilla Lahdessa. Yllätyksekseni siellä oli Jamelan piste ja sain sieltä mukaani muutaman tuotteen. Tutustuin Jamelaan viime vuoden I Love Me messuilla kultakollageeninaamioiden myötä. Jamela-tuotteet ovat 100 % vegaanisia, niitä ei ole testattu eläinkokein eikä ne sisällä eläinperäisiä tuotteita tai alkoholia. Itse tykkään kovasti Jamela tuotteista :)Ilo-Fiilis-Onni messuilla edustaja kysyi, haluanko kenties jonkin yögeelinaamion testiin ja sain esitteen, jossa kerrottiin naamioista ja niiden vaikutuksista. Mua ei tarvinnut yhtään houkutella, sillä RAKASTAN geelimäisiä tuotteita, se ihana viileys, mikä niiden mukana tulee...  Mun puolesta kaikki voiteet vois olla geelejä :D

Päädyin kurkkuyögeelinaamioon, sillä se on tarkoitettu kuivalle iholle. Kurkku-uute ehkäisee ihon kuivumista ja auttaa pitämään ihon pehmeänä ja raikkaana. Kurkunsiemenöljy kiinteyttää, vähentää juonteita ja häivyttää huokosia. Yögeelinaamiota hierotaan illalla puhdistetulle kasvoille ja kaulalle (opin mun kosmetologiystävältä, että kaulaa ei saa unohtaa) ja aamulla huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Naamio tekee yön aikana taikoja ja iho on ihanan pehmeä aamulla :3 Olen huomannut, että ihoni ei ole kuiva tämän käytön jälkeen.

Tässä ei ole lisättyjä tuoksuja ja tämä on tosi miedon tuoksuinen, itse en huomaa sitä ollenkaan. Monessa Jamelan naamiossa on tosi voimakas tuoksu, mutta tässä ei! Yönaamiot on pakattu 200 gramman purkkeihin ja nämä säilyy hurjan kauan, sillä tätä käytetään 2-3 kertaa viikossa.Jamelaan mä alunperin rakastuin 24k kultakollageeninaamioiden ansiosta. Kukapa ei haluaisi laittaa kasvoilleen aitoa 24 karaatin kultaa, varsinkin, kun se tekee samalla hyvää iholle? Olen ostanut näitä kultakollageeninaamioita silmänalusille. Tuoksu näissä on tosi voimakas, mutta nämä tekee gutaa silmänalusille. Muille glitterharakoille tiedoksi, että nämä voi sulattaa desissä kiehuvaa vettä ja pakata spraypulloon. Pullosta sitten voi suihkuttaa iholle kultaa!

Jamelan jälleenmyyjät löydät tästä linkistä ja Jamela löytyy myös I Love Me messuilta osastolta 7 g 59. Jaossa on lauantaina 500 ensimmäiselle kultakollageeninaamio suoraan silmänalusille laitettuna ja messutarjouksena mm. 5 paria näitä kultakollageeni silmänalusnaamioita 15 eurolla.

Ja messuista puheenollen, liput I Love Me messuille voitti RIIKKA-O ja MILBA, laitan teille sähköpostia!// I went to a trade fair in Lahti and saw there Jamela's stand. Jamela is familiar to me: I've been using their 24 k under eye masks and rosemary eye cream. I was so happy when they asked if I want to test their overnight gel facial mask. I chose cucumber soothing face gel because I have dry skin. The overnight gel is amazing, it refreshing and after night my face is very smooth.

I also heard that you can melt 24 k under eye mask with 1 dl of boiling water and put it into a spray bottle. You can spray it onto your skin to get pretty sparkle gold glitter :)

♡:SΔRΔGΔLΔXY

6 kommenttia:

 1. Jamelan silmänalusnaamiot on ihania, itsekin olen niitä jonkun verran käyttänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa, niistä jää ihana tunne jälkikäteen kasvoille :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta kun itsekin tykkään viileästä tunteesta ja geelimäisistä tuotteista :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan oloinen yögeelinaamio! Varmasti tosi viilentävä, kun on kurkkua :) Mä olen jonkin Jamelan naamion joskus kokeillut, mutta siitä on ihan liian kauan aikaa. Täytyypä piipahtaa messupisteellä ja napata ainakin nuo silmänalusnaamiot mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tosi kivasti viilentävä! :) Mä ajattelin myös mennä katselemaan jamelan tarjouksia messuilla :)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡