24.8.15

Opi Infinite Shine kokemuksia

Olen jo kauan halunnut kokeilla OPIn Infinite Shine geelilakkoja, kyseessä on siis lakka, joka kuivuu luonnonvalossa, lakkausten kerrotaan kestävän 7-10 päivää. Lakkojen poisto tapahtuu ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Käyttö on helppoa, tarvitset Infinite Shine aluslakan, värilakan ja päällyslakan. Joka pulloon on merkitty numero, joten tiedät, mitä kuuluu käyttää ensimmäiseksi, mikä tulee sen jälkeen ja mikä on kolmas (eli päällyslakka).

Koska halusin eri näkökulmia erilaisilta kynsiltä, nakitin siskoni ja yhden ystäväni myös testaamaan lakkaa. Lakkasin heille kynnet, pyysin ottamaan ennen ja jälkeen valokuvat ja kertomaan kokemuksia.Ensin omat kokemukseni. Itselläni on tällä hetkellä kynnet tosi huonossa kunnossa, kesän aikana ne alkoivat liuskottumaan tosi pahasti. Lakkasin peukkuun, etusormeen ja keskisormeen Infinite Shine lakkaa ja nimettömään ja pikkurilliin tavallista Rimmelin lakkaa, koska halusin tietää, pysyykö tavallinen lakka Infinite Shinen aluslakan ja päällyslakan avulla. Infinite Shinen omalla värilakalla lakatut kynnet kuivuivat nopeammin, kuin tavallisella värilakalla lakatut, illan myötä keskisormi ja nimetön osuivat johonkin ja nimettömään tuli jälki.

Seuraavana päivänä lakka oli kuoriutunut niistä kohdista, mistä kynnet olivat liuskoittuneet, joten poistin nämä heti. Käytin vielä kolme kertaa tätä lakkaa, mutta joka kerralla kävi sama juttu liuskoittumien kanssa.Toisella siskolla oli myös liuskoittumaa kynsissä ja häneltä alkoi kahden päivän päästä vähän niistä kohdista lähtemään lakat, ei kuitenkaan pahasti. Kuusi päivää sisko piti lakkauksia ja lopulta kärjissä oli tuon verran kulumaa, joten hänellä kesti lakat ihan hyvin.Toisella siskolla kesti lakat todella hyvin! Hänellä ei ollut liuskottumaa kynsillä ja lakat kestivät 10 päivää ilman kulumaa, oikealla oleva kuva on otettu kymmenen päivän jälkeen ja kynsien kärjissä on vain vähän kulumaa!Ystävälläni oli myös tosi hyvässä kunnossa kynnet. Hän oli kesätöissä siivoojana ja näin ollen kynnet joutui kestämään enemmän rasitusta, kolhuja ja aineita. Hän piti kynsiä kuusi päivää, jolloin kynnen kärjen olivat hieman kuluneet, tosi hyvin lakka kesti käytössä, kun ajattelee, mitä lakkaukset olivat kestäneet viikon käytön aikana!Lopputulos: jos sinulla on liuskottuneet kynnet, niin kannattaa ensin hoitaa ne pois, jos haluaa Infinite Shinen kestävän kauan. Täytyy vielä uudestaan koittaa, kun omat kynnet on paremmassa kunnossa.// I bought OPI Infinite Shine nail polish and I wanted to test it with my sisters. Infinite Shine dries in a daylight and you can remove polishes with regular nail polish remover. Infinite Shine nail polishes supposed to stay pretty for up to 10 days on your nails.


My nails are winged (is that a right word?) and for me, the Infinite Shine lasted only for a day. My other sister's nails are winged too and Infinite Shine lasted her nails for a six days, on third day, the polishes was peeled a little bit on tips. My second sister has perfect nails and Infinite Shine lasted her nails for 11 days! My friend was working as a cleaner and she wore Infinite Shine for a six days, pretty good when you think that what her nails are going through when she does cleaning!I think that if your nails are damaged you might want to wait them to be normal again if you want Infinite Shine last long on your nails.


♡:SΔRΔGΔLΔXY

4 kommenttia:

  1. Kiva, että sä oot saanut kerättyä myös muiden mielipiteitä tähän postaukseen! Tällaisia saisi näkyä blogeissa useammin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä ajattelin, että ihan pakko saada myös muiden mielipiteitä, koska mulla noi lakat pysyivät vaan päivän ja muista blogeista oon lukenut, että muilla on kauan pysynyt :)

      Poista

Share some galaxy dust! ♡