23.7.15

Insjö bag organizer

Mulla oli ongelma, ärsyttävä ongelma. Nimittäin aina, kun vaihdoin laukkua, puolet tavaroista jäi vanhaan laukkuun. Välillä avaimet oli jääneet ja välillä lompakko tai muut tärkeät päivittäiset tavarat. Kuulin Insjöstä pari vuotta sitten ja siitä asti olen himoinnut kyseistä sisälaukkua, nyt sitten sain sen Insjöltä esiteltäväksi blogiin. Valitsin tämän kesän limited edition värin kirkkaan fuchsian.Insjö on siis sisälaukku, joka on valmistettu kestävästä ja pestävästä nailonista, sisäpuoli on kangasta ja yksityiskohdat nahkaa. Näitä on kahdessa eri koossa: Saimaa (27 cm x 17 cm) ja Inari (24 cm x 16 cm), itse sain kokeiluun isomman eli Saimaan. Laukussa on sisällä kahdeksan lokeroa, yksi vetoketjullinen tasku ja yksi iso tila esimerkiksi lompakolle ja muille tavaroille. Ulkopuolella on vielä molemmilla puolilla kaksi isoa taskua, joten tähän sisälaukkuun mahtuu puoli omaisuutta :DSain myös keinonahkaisen pinkin Insjö avainrenkaan, jonka voi kiinnittää joko laukun ulkopuolella olevaan taskuun, jossa on rengas tai laukun sisäpuolella olevaan taskuun, jossa on myös rengas. Tällä tavalla avaimet pysyvät aina mukana ja ne on helppo löytää oikeasta paikasta ja ottaa irti laukusta.Laukussa tällä hetkellä kulkee mukana lompakko, muutama huulirasva ja huulipuna, puuteri, tampooneita, poskipuna, peili, deodorantti ja avaimet. Yleensä kuljetan myös kuulokkeita mukana, nappikuulokkeet mahtuu kätevästi etutaskuun ja isot kuulokkeet sisälle. Jos joku miettii, niin sisätaskuihin mahtuu myös tupakka-aski.Itse tykkään siitä, että laukku on pirteän värinen ja sen erottaa laukun sisältä, mielestäni tavarat erottaa paremmin niin. Niille, jotka eivät väreistä niin piittaa, on olemassa esimerkiksi mustaa, harmaata ja armeijanvihreää Insjötä. Ylemmässä kuvassa Saimaa on repussa ja alemmassa Louis Vuitton Speedy 30:ssä. Tämä on kyllä tosi kätevä, kun voi laittaa eri taskuihin eri juttuja ja ne löytyy tosi helposti, ei enää koko kassin tyhjentämistä, kun etsii yhtä juttua!Sain lisäksi myös aidosta nahasta valmistetun ruskean olkahihnan, jolla sisälaukun saa kätevästi tavalliseksi laukuksi! Itse tykkään käyttää laukkuja tuolleen crossbody tyyliin, ettei kädet väsy. Insjö on myös omasta mielestäni hienon näköinen ja olenkin muutamana kertana ottanut sen vain hihnan kanssa kaupungille :)

Tämän sisälaukun saatuani olen käyttänyt sitä koko ajan ja on ollut niin ihanaa, kun kaikki löytyy silloin, kun sitä tarvitsee! Kun laitan huulipunaa, tiedän, mistä se löytyy eikä tarvitse kaivaa koko laukun läpi sitä etsiessä, tämä on ihan älyttömän hyvä tuote!// Do you just hate it when you can't find your things on your bag? Do you often forget something when you take another bag than yesterday? I got this awesome bag organizer from Insjö so now I don't have these kind of problems anymore!

Insjö is a bag which you can put inside your bag so the things inside will be always organized. They come in two sizes Saimaa (27 cm x 17 cm) and Inari (24 cm x 16 cm), mine is limited edition Fuchsia pink Saimaa, it has 8 pockets inside, 1 zippered pocket and two large pockets outside, so pretty much all you have will fit into your Insjö. The outside is made from washable nylon and the details is real leather.

I also got pink key ring which can be attached either outside or inside, very handy that you will always find your keys!

New thing is a brown leather strap that you can attach to your Insjö and wear it like a crossbody! I like crossbody bags because my arms get tired if I have to carry bags on my hands. This fuchsia pink Saimaa is so cute that I've been using it as a regular bag with shoulder strap several times!

I really can recommend Insjö baginbag for everyone, it's so handy and I don't think I can live without this handy invention anymore! Now I can find my lipstick and other products when I need them without having to empty my whole bag. If you don't like bright colours, there's also black, grey, khaki green etc. Insjö will delivery worldwide and you'll get free shipping on order over 65 €!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

P.S. Pahoittelen, etten ole kerinnyt vastailemaan kommentteihin, vastaan niihin mahdollisimman pian! 

6 kommenttia:

 1. Insjön pinkki on kyllä ihana ja nätin erivärinen vielä sisäpuoleltakin. Mulla on se musta sisälaukku ja on se vaan kätevä, joka päivä kiittelen sitä mielessäni :) ei ole kamat levällään enää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan älyttömän kiva väri :) Mä oon ihan rakastunut just sen takia, kun tavarat on järjestyksessä koko ajan, on kyllä loistava tuote :)

   Poista
 2. Onpas söpö! :) Toi vois tulla käteväks kun koulu alkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on sen verran pieni, ettei koulukirjat siihen varmaankaan mahdu. Toki voi tehdä niin, että laittaa tonne kaikki tarvittavat kamat ja koulukirjat sitten siihen sivuun, ettei ne kirjat oo ton Insjön sisällä vaan ulkopuolella laukussa (äh, oon huono selittämään :D)

   Poista

Share some galaxy dust! ♡