8.5.15

Tribal French

Näin Essie Suomen Facebooksivuilla ihanat tribal french kynnet, jotka jäivät kummittelemaan niin paljon mieltäni, että oli pakko lakata kynnet samanlaiseksi. Mietin värejä tosi kauan, kun en vain saanut päätetyksi, että mitkä värit sopivat hyvin toisiinsa. Lopulta päädyin Essien Mint Candy Appleen ja Head Mistressiin, kynsien kärjet maalasin keltaisella akryylimaalilla.Vaikka tykkäänkin tästä lakkauksesta ja väreistä, niin silti näissä on jotain, mikä häiritsee, ehkä suurin häiritsevä tekijä on se, että kaikki rajat ovat epätasaiset? Tai sitten se, että kynteni on eri muotoiset, kuin tuolla Essien sivuilla. Ehkä jossain vaiheessa koitan tätä eri väreillä vielä :)// I saw cool tribal french nails on Essie Suomi (Finland) Facebook page and I wanted to try them too! I wanted to use Essie nail polishes so I did these nails with Mint Candy Apple and Head Mistress, the yellow part is acrylic paint.
Although I like the colors and the pattern but there's something that's bothering me. Maybe because the lines are not even? I need to try this again! :)

♡:SΔRΔGΔLΔXY

11 kommenttia:

 1. Kiva idea kyllä! Mä en varmaan ikinä saisi itseä tyydyttävää lopputulosta tällaisesta lakkauksesta, aina joku olisi vinossa tai rutussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!
   Itseasiassa sun kommentti sai mut miettimään, että teen välillä liian lepsusti, pitää alkaa parantamaan kynsien tasoa, kiitos! :)

   Poista
 2. Sairaan siistit! Rohkea väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään myös tästä väriyhdistelmästä! :)

   Poista
 3. kivat ja erikoiset ! kun tarpeeksi kaukaa katsoo niin noita pikkuvirheitä ei edes huomaa..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Se on totta, että ei kaukaata näy pikkuvirheet! :D

   Poista
 4. Jokin tässä väricombossa vetoaa minuun - I like them.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös tästä väriyhdistelmästä, se on jotenkin rohkea! :)

   Poista
 5. On kyllä kivan näköiset!:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡