25.5.15

Passion Colormask

Sain Cosmeryalta valita muutamia tuotteita testiin, valitsin pari Cuccion kynsilakkaa ja hiuksille tämän Passionin pigmentti hoitoaineen. Olen käyttänyt KC Professionalin Colormaskia jo vuosia, aloitin silloin, kun minulla oli punaiset hiukset ja Biozellin Colormaskia aloin käyttämään, kun värjäsin hiukseni violetilla, joten halusin ehdottomasti koittaa, millainen tämä Passionin Colormask oikein on.

Jos jollekkin ei Colormaskit ole tuttuja, niin kyseessä on siis värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine, joka samalla sävyttää hiuksia.

Olen ollut värjäämättä latvoja yli kolme viikkoa, jolloin ne näyttää tällaiselle. Väri alkaa latvoista muuttumaan sinivihreäksi ja ylhäältä punertavaksi, lisäksi väri on todella epätasainen.


Laitoin Passionin Colormaskia, annoin vaikuttaa noin 15 minuuttia ja huuhtelin, lopputuloksena täydellinen violetti! Olin todella skeptinen sen suhteen, että Colormask värjäisi myös nuo sinivihreät latvat, mutta niin vain väri tarttui niihinkin ja näyttää tosi tasaiselle!

Tuoksu ei ollut voimakas, vaan omaan nenääni hento ja hyväntuoksuinen. Tuoksuyliherkkänä olen tarkka käyttämistäni tuotteista, sillä vääristä tuoksuista saan hirveän päänsäryn ja huonon olon.Nämä kaksi kuvaa on otettu neljän päivän ja yhden shampoopesun jälkeen eikä väri ole yhtään haalistunut laittopäivästä. Laitoin myös mustaa Kc Professionalin Colormaskia, että saan peitettyä etuhiuksissa olevat punertavat värit.
Kc Professional maksaa n. 13 €/200 ml, Biozell maksaa noin 10 €/150 ml ja Passion 14,20 €/250 ml, joten Passion on reilusti halvempaa, kuin muut ja riittää todella moneen käyttökertaan. Tällä hetkellä Cosmeryalla on neljää erilaista Colormaskia Mirtillo (mustikka) violetetille hiuksille, Amarena (kirsikka) punaisille hiuksille, Creme Caramel (karamelli) kuparisille hiuksille ja Argento (hopea) blondeille hiuksille (taittaa keltaisuutta). Löydät Passion Colormaskit tästä linkistä (en hyödy klikkailuista).// I got a few items from Cosmerya. First I want to show you this Passion Colormask. I dye my hair purple but I don't want to dye them every week. On the first pictures of me, I haven't dyed my hair for a three weeks and my hair looks kind of blue/purple/red. I tried this Passion Colormask and it dyed my hair very evenly. The last photos are taken after five nights and one shampooing and the color hasn't faded at all!

The Bottle is very large, 250 ml. I recommend this product because it has really good coverage and it doesn't damage your hair as it treats your hair same time when it's coloring your hair.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

6 kommenttia:

 1. Kiva tietää että tuo toimii hyvin.Kattelin yx päivä sitä cosmeryan sivuilla.OStin hiljattain ekaa kertaa tuon biozell plum sävyn ja petyin mun hiuksiin ei jääny siitä mitään =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voin kyllä suositella, tarttui mun hiuksiin tosi hyvin! :)

   Mäkin ostin ton Plumin silloin, kun värjäsin, mutta en tykännyt siitä, kun mullakaan se ei tarttunut :/

   Poista
 2. Miulla on sinimustat hiukset ja olen yhden putelin kokeillut tuota Color Maskia (mustaa) enkä tykännyt siittä yhtään! Se ei kyllä tehnyt mitään vaikutusta hiuksilleni. Sitten taas tuo Biozell toimii miulla vallan mainiosta :D Antaa kyllä väriä ja kiiltoa miun hiuksilleni ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin ton mustan Colormaskin kokeilumielessä (kun se punainen oli niiiin hyvä), kyllä se vähän auttaa, mutta Cutrinin musta Colormask on paljon parempi mustalle tukalle :)

   Poista
 3. Mä kyllä ihmettelen, että miksi en vieläkään oo ostanut mitään pinkkiä color maskia hiuksilleni, saattaisi nimittäin helpottaa tätä ylläpitoa huomattavasti. :D Mä vaan aina värjään nämä uudelleen shokkivärillä 4-5 pesun jälkeen.
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa ostaa joku Colormask (en kyllä osaa pinkkiä suositella, kun en ole kokeillut), Colormaskit on nimittäin niin paljon hellävaraisempia, kuin hiusvärit! Kannattaa esimerkiksi kerran (tai kaksi) viikossa käyttää Colormaskia ja hiusväriä sitten kerran (riippuu kuinka usein peset hiuksiasi) kuussa :)

   Nyt heti Colormask-ostoksille siitä! :D

   Poista

Share some galaxy dust! ♡