1.5.15

Inspiraatiopäivä ja blogiawardsit

25.4. oli taas Bloggers Inspiration Day, johon mentiin taas yhdessä Iinyn kanssa. Tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Maxinessa, joka on mielestäni tähän asti ollut kaikista kivoin paikka näille inspiraatiopäiville.Nähtiin Kampissa Lara ja Sallamari, joiden kanssa hengailtiin vessassa ennen Maxineen menoa :DAlkuun otettiin Fresitadrinkit, jotka oli ihanan makuisia. Sitten lähdettiin Iinyn kanssa kiertelemään pisteitä ja todettiin, ettei olisi kannattanut ottaa drinkkejä mukaan, koska ne vaan häiritsi keskittymistä, kun niitä piti kuskata käsissä.Tällä kertaa paikalla oli paljon yhteistyökumppaneita mukana. Saatiin paikan päällä tehdä kaikkea kivaa muuan muassa koristella oman kahvin, kuvata videota ja silittää vaatteita. Samalla kuultiin paljon uutuuksista.

Ruokana oli taas pientä naposteltavaa, jotka olivat hieman... eksoottisen makuisia. Parasta oli ehdottomasti tuo marjainen Panna cotta (?) ja söin niitä ehkä muutaman. Jossain vaiheessa ruoka oli taas loppunut kesken, niinkuin jokaisena muunakin kertana. Käytiin Iinyn kanssa kuvauttamassa itsemme, mun hymy on jotain niin järkyttävää eikä alhaaltapäin otettu kuva imartele ketään.

(KUVAAJA Krista Luoma)

Lähdettiin kahden aikoihin pois, Iiny omaan kotiinsa ja minä hotelliin. Nalle tuli hotelliin vähän myöhemmin McDonald's ruuan ja matkalaukun (joka sisälsi mm. vaihtovaatteet) kera. Hengailtiin vähän aikaa hotellissa, laittauduttiin ja sitten suunnattiin iltatapahtumaan Club Capitaliin yhdessä.Blog Awardseissa törmättiin Miljaan ja vähän myöhemmin Viivi Vanessaan, jonka kanssa loppuilta meni sujuvasti. Tarjolla oli jotain kurkkulikööristä tehtyä juomaa joka oli aika hitsin pahaa, onneksi oli Fresitaa alkuillasta tarjolla. Nallen kanssa lähdettiin jo muistaakseni 11 aikaan, kun Nallea ei niin paljoa kiinnostanut olla tuolla tapahtumassa.

(KUVAAJA Pauli Siuruainen)

Tapahtumasta sain mukaan tosi kivoja juttuja, joista myöhemmin tulossa postauksia. Kiitos Indiedaysille hauskojen tapahtumien järjestämisestä ja kaikille tutuille, joita nähtiin tapahtumassa! ♡:SΔRΔGΔLΔXY

10 kommenttia:

 1. Nättinä oot ollut ja kivoja juttuja sait.Toivottavasti mekin nähtäis pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Toivottavasti pian nähtäisiin ♡

   Poista
 2. Kiva tuo sun "kylkiluupaita"!!
  Mä oon joskus ettinyt oikein auttentista rintakehäkuvaa paidassa, mutta vastaan on tullut vain sellasia tosi tönkköjä luurankoja ja tyhmän mallisia paitoja.. :( Toi sun paita on jo oikein sellainen söpö versio, joka voisi vähän kiinnostaa itseänikin, mutta parhaimmillaan haluisin löytää sellaisen oikeissa mittasuhteissa olevan keuhkokuvapaidan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on Lahdesta 1/2 Blockista ostettu :)

   Nallella on Iron Fistin tosi vanha paita, jossa on just jotain keuhkoja ja maksoja himmeästi luiden seassa, se vaan on tosi vanha enkä oo löytänyt mistään uutta samanlaista :/

   Poista
 3. Nyt harmittaa semisti kun skippasin iltabileet. No, wanha ei voi aina jaksaa :D! Oli kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina viitsi kaikissa juhlissa käydä ^__^ Oli ihana nähdä! ♡

   Poista
 4. Sulla on aina tosi kiva tyyli! :)

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä taas niin kivaa olla sun kanssa tuolla! <3 Ihana oot. :3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡