22.4.15

Valmistujaisgrillibileet

Serkkuni valmistui viikonloppuna ammattiin ja oltiin mummolassa sitä juhlistamassa. Sankari halusi juhlia suvun ja grilliruuan parissa, joten laitettiin tulet ja juhlat pystyyn.Ulkona oli hieman kylmä, mutta grillin vieressä ihanan lämmin.

Ylläoleva annos ei ollut minun, vaan toimin ruuan viejänä grilliltä sisälle. 


Sankari sai uuteen ammattiinsa spivan työkalusetin.Vaari oli huolehtinut koristeluista ja oli keräillyt kukkia, jotka oli laittanut kuppeihin (kuten tuohon kalliiseen supervanhaan muumimukiin...). Vaari innoissaan selitti kaikille, kuinka hän oli ollut metsäretkellä keräämässä kukkia ja halusi välttämättä, että kuvaan ne :)


Koska grillijuhlat on rento tapahtuma, halusin laittaa päälle mukavat vaatteet. Jossain vaiheessa alla oleva toppi meni jostain syystä rikki tuolta helmasta, ärsyttävää! Onneksi rönttöisiä vaatteita voi ihan hyvin käyttää kotona.Haluttiin ottaa myös sukuselfie, kaikki eivät näy vielä tässä kuvassa, mutta mun puhelimella otettiin vain tämä kuva, joten se saa nyt tähän loppuun tuoda tunnelmaa. En ollut oikein varma, että saanko julkaista tätä, mutta koska se on jo Instagramissa (@saragalaxyy), niin ajattelin, että ehkä se on OK, jos joku ei halua, että tämä on täällä, niin mulle saa kyllä sanoa :)

Oli oikein mukavat juhlat, oli kivaa, kun niin paljon porukkaa tuli paikalle ja oli kiva nähdä myös niitä sukulaisia, jotka asuu myös kauempana. Onnea valmistuneelle!

♡:SΔRΔGΔLΔXY

12 kommenttia:

 1. Oi ikävä jo kesän grillaamista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Onneksi tuolla sai grillata :)

   Poista
 2. Vähän hauska juhlaidea! :) Teillä on varmasti ollut todella kivaa! Oot tosi nättinä ja sun hiukset on iiiiiiiiiiiiihanat! <3

  VastaaPoista
 3. Älyttömän ihana juhlaidea! Tuli kyllä kamala himo grilliruokaan♥

  Kurkkaathan minun blogini? :)
  http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mun tekis mieli kanssa taas grillata :3

   Poista
 4. Mäki haluan grillibileet :D Vittuku kellään oo vaan pihaa tai mitään mökkiä missä vois pitää :,3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii! Onneks meiän mummolla voi grillata, muuten mäkään en varmaan missään pystyisi :D

   Poista
 5. AH Nam! Grilliruokaa! Voi, kun jaksaisi itse kaivaa grillin varaston perukoilta ja alkaa tekemään kesäisiä herkkuja!

  Haastoin sut mukaan The Liebster Award -haasteeseen. Olisi kivaa, jos tekisit sen joskus. :) Haasteen löydät http://lifewithsallas.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tekisi mieli grillattua maissia :3

   Kiitos haasteesta ihana ♡

   Poista

Share some galaxy dust! ♡