20.4.15

Indian nails

Toinen laatta, jonka ostin viime kynsikoristekirppiksen huutokaupasta, on MoYou Londonin Explorer 14. Ihastuin totaalisesti noihin atsteekki- ja intiaanikuvioihin. Koitin ensin leimata noilla atsteekkikuvioilla, mutta en saanut niitä suoraan laitettua, joten poistin lakkaukset ja päätin aloittaa helpommilla pienemmillä kuvioilla.Tiesin heti, minkä lakan haluan intiaanikynsien pohjaksi: OPIn You're So Vain-illan. Ongelmaksi muodostui se, että kyseinen lakka oli ollut jo monta viikkoa hukassa ja olen sitä etsinyt monta kertaa. Perjantaina sitten käänsin kaikki paikat ympäri ja yllättäen lakka löytyikin oikeasta paikasta muiden OPIen joukosta!Ensin leimasin tuon sulkakuvion ja ihmettelin, että miten sainkin sen noin hyvin kohdistettua. Etusormen ja pikkurillin tein monta kertaa, kun kaikki atsteekkikuviot vain epäonnistuivat. Lopulta laitoin teippiä kolmion mallisesti kynnelle ja leimasin kolmioatsteekit. Keskisormi sai kaksi nuolta.

Mulle tulee näistä jostain syystä mieleen Vallilan printtikankaat! Nuo kuviot on (varsinkin luonnossa) sellaisia tosi printtimäisiä ja niissä on paljon pieniä yksityiskohtia.// The other MoYou London plate I bought was Explorer 14. I fell in love with all those Aztec/Indian patterns. I wanted to do Indian nails and I immediately knew that OPI You're So Vain-illa will suit with Indian style very well. 

My favourite pattern in these nails are that feather. It has so many little details when you look at it (especially in live).

♡:SΔRΔGΔLΔXY

8 kommenttia:

Share some galaxy dust! ♡