20.3.15

Punaiset huulet

Iiny on puhunut niin paljon Born Pretty Storen huulilakoista hyvää, että halusin myös ottaa kokeiluun huulilakan. Sävyjä on monta erilaista (jos kiinnostaa, niin sivut 1, 2, 3, 4), että meni muutama hetki miettiessä, minkä haluan testiin. Lopulta päädyin ottamaan sävyn #22 ja yllätyksekseni ihana Iiny lähetti minulle hiusväripaketin, jossa oli mukana myös huulilakka sävyssä #33!Olen nyt käyttänyt näitä noin viikon ajan ja olen ihan rakastunut! Näistä tulee todella peittävä ja kaunis väri huulille, joka pysyy monta tuntia. Olen huulipunien kanssa aina hieman vainoharhainen, koska pelkään koko ajan, että ne lähtee tai leviää, näiden kanssa ei ole sitä ongelmaa.

Se huono puoli näissä on, että kun nämä tosiaan on niin kestäviä, niin näitä ei saa kunnolla puhdistettua! Olen joutunut misellivedellä oikein kunnolla hankaamaan käyttäen monta vanulappua, että nämä lähtee pois.Sävy #22 (ylemmässä kuvassa ylempi väri) on tumma, hieman ehkä marjapuuroon menevä punainen.Sävy #33 on aivan ihana verenpunainen sävy, tätä olen käyttänyt tosi paljon. Kuivuu enemmmän mattapintaiseksi, mitä alempi kuva antaa olettaa, sillä laitoin huulirasvaa ennen punan laittamista (en suosittele laittamaan, sillä väri sotkee ja eri pysy niin hyvin, jos on huulirasva alla).Aion ostaa vielä lisää näitä huulilakkoja, sillä oikeasti tykästyin näihin tosi kovasti! En vain ole vielä päättänyt, mitkä sävyt pääsevät kokoelmiini, ainakin #16 ja #18.

Alla vielä video, missä näytän, että huulilakka ei leviä/ lähde, jos sitä pyyhkäisee paperilla ^__^Ja kuten aina: loppussa kerron BPS:n ilmaisista toimituskuluista ja että koodilla CVG10 saa ostosten loppusummasta 10 % alennusta.// Iiny has been saying so many good things about Born Pretty Store Velvet Lip Glosses, that I wanted to try them too! I chose shade #22 and Iiny sent me shade #33. I've been using these for a week now and I totally fell in love! The pigment of these is awesome and they are really long lasting! The shades are pretty and they dry matte on your lips.

If you're interested, you can find Velvet Matte Lip Glosses here, here, here and here. Also, check up the makeup section and other lip makeups!

Born pretty Store has free shipping worldwide and you'll get 10 % off on your order by using the code CVG10


♡:SaraGalaxy

16 kommenttia:

 1. Sulle sopii niin hyvin punaiset huulet, näyttää niin herkullisilta sulla! :3 Misellivedellä nää ei tosiaan meinaa hievahtaa mihinkään huulilta! Mä oon käyttänyt sitä Lumenen silmämeikkiputsaria näiden kanssa, ei tarvii hankaa niin paljoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♡ Täytyy taas kaapista kaivaa Ziajan meikinpoistoaine, laitoin sen kaappiin, kun ostin misellivettä ^__^

   Poista
 2. Voi hitto, mä varmaan tarviin näitä sit ihan oikeesti. Upeat sävyt ♥__♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin näitä todellakin suositella, on aivan ihania!! ♡

   Poista
 3. Näyttävät tosi hyvältä sinulla, ehkä näitä olisi pakko kokeilla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♡ Nää on kyllä kokeilemisen arvoisia ♡

   Poista
 4. En tiedä että toimiiko, mutta yks youtube video minkä katoin, niin siinä se tyttö selitti et tämmöset mattahuulilakat lähtis pois sillä et ottaa öljyä (esim. oliiviöljy) sormiin ja levittää sen huulille ja sit hetken päästä pyyhkäisis vanulapulla ja sillä pitäis lähtee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä, tota on pakko kokeilla! :)

   Poista
 5. The pigmentation on those glosses is so rich. Love these lippies.

  Love always,
  www.loyaltofashion.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree! And they lasts on my lips forever! ♡

   Poista
 6. Sopii hyvin sulle tuo väri! Mä kanssa tykkään tuollaisista mattaisista punista. .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mä ajattelinkin, että sä varmaan tykkäät, kun sulla on niitä Lime Crimejäkin! ^__^

   Poista

Share some galaxy dust! ♡