29.3.15

Pastel Galaxy

Saatiin tietokone takaisin (jee!) ja innoissani ajattelin, että nyt on aika laittaa lumihiutaleet pois bannerista, kun kevät on tulossa. Avasin koneen ja aloin etsimään blogin tärkeitä tiedostoja, kunnes tajusin, että kaikki on poissa. Tiesin, että kaikki kuvat tulee katoamaan, mutta en ollut varautunut siihen, että myös kaikki bannerit, taustat ja muu tärkeä data häviää.Ei siinä sitten auttanut muu, kun luoda kaikki uudelleen. Samalla innostuin myös muuttelemaan html-koodia ja tekemään pieniä parannuksia blogiin.

Ja koska olen koko viikonlopun ollut vain blogin parissa, niin ajattelin tehdä blogin ulkoasusta innostuneena pastelligalaksikynnet.Pohjan lakkasin Gina Tricotin Whitellä ja päälle töpöttelin Essien Cascade Coolia, OPIn Push & Pur-Pullia sekä Models Ownin Baby Bluesia. Kuorrutin INM:n Northern Lightsilla ja maalasin päälle tähden näköisiä möllyköitä. Galaksikynsien tekeminen on itselle jotenkin tosi vaikeaa eikä näistäkään tullut sellaisia superhienoja, täytyy vain harjoitella enemmän. ^__^// My computer broke and when I got it back from my friend (who repaired it) all the important blog data was gone. So this weekend I've been just re-doing banners, watermarks, wallpapers etc. I got inspired by my blog's outfit so I did pastel galaxy nails! It wasn't so easy that I thought but I think these were okay. I need to train more galaxy nails, they are so cool! ^__^

♡:SΔRΔGΔLΔXY

25 kommenttia:

 1. Apua miten suloiset galaxyt <3 :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, oli kiva tehdä taustaan sopivia kynsiä! ♡

   Poista
 3. Minusta nuo on kyllä kivat ja nätit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! :3 ♡

   Poista
 4. Oothan vielä jotenkin muokkaamassa ulkoasua, koska ainakin itselläni tää näyttää oudolta nyt: https://db.tt/NkrBSRMz

  Kivat kynnet ja tausta myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tän kommentin ansiosta mä tajusin, että mikä ihme valkoinen palkki tuolla ylhäällä on ollut jo ties kuinka kauan ja sain otettua sen pois! :)
   Nyt pitäisi näyttää normaalilta tää tausta :)

   Poista
  2. Juu nyt näyttää hyvältä! :)

   Poista
 5. Oikein upeat ja onnistuneet. Toki myös Galaxikynnet iskee muhun aina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♡ Mä tykkään myös galakseista ^__^

   Poista
 6. Älyttömän nätit kynnet! Ja uusi ulkoasukin on ihana ♡

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡