31.3.15

Nahkatakkipäivä

Muistatteko vielä, kun muutama viikko sitten paistoi aurinko ja lumet suli? Kaivoin silloin kaapista nahkatakin ja tennarit ja oli oikein hyvä olla niillä. Nämä kuvat on otettu siis silloin. Heti seuraavana päivänä näiden kuvien ottamisesta oli talvi tullut takaisin ja nahkatakki vaihdettava talvisempaan malliin.Tänään sitten lähdin tavalliseen tapaan kouluun enkä katsonut ulos ikkunasta. Olisi ehkä kannattanut, sillä maa oli täynnä loskaa ja vettä ja sitä vettä vaan satoi jatkuvasti ja mulla oli jalassa rikkinäiset Converset! Kouluun päästyä kengät ja sukat olivat ihan märät. Jossain vaiheessa muiden luokkatovereiden (joita en muuten edes tuntenut, sillä en ollut tänään tunneilla oman luokkani kanssa) ällötykseksi tajusin laittaa vieressä olevalle patterille kengät ja sukat kuivumaan.Ei ollut muutenkaan mikään erikoisen mukava päivä, märkien jalkojen lisäksi kärsin päänsärystä, kun olin nukkunut putkeen 12 tuntia ja meillä oli seitsemän tuntia kirjanpidon jatkokurssia... Kotimatkalla kävin Punnitse&Säästä- kaupassa ostamassa Hurraw huulirasvoja, kirsikka 7 Upia ja sain samalla Eekun antamalla kortilla sieltä pääsiäismunan, kiitos Eekku! 


Muutin taas vähän blogin taustakuvaa, tällä hetkellä mulle tulee siitä mieleen Halinallet, kuinka söpöä! :DOOTD SCARF Louis Vuitton LEATHER JACKET Vero Moda SHIRT Gina Tricot 
LEGGINGS H&M SHOES Converse

// Two weeks ago the sun started shining so I took my leather jacket from my closet. After I took these photos the snow started to fall again and it was too cold :D I hope that soon we'll get spring in Finland too.

♡:SΔRΔGΔLΔXY

8 kommenttia:

 1. Nyt kun sanoit niin kyllä joo tuosta taustasta Halinallejen taikamaailma tulee mieleen. <3
  Kiitos myös kauniista kommentista jonka olit jättänyt blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halinallet ♡ Tarkoitin joka sanaa siinä kommentissa! :)

   Poista
 2. Kaunis sara ja kiva että sait pääsiäisyllärin.Muutamille niitä lähettelin

  VastaaPoista
 3. Voi että sie olet taas ollut niin nättinä ^.^

  VastaaPoista
 4. Sinä oot kyllä niin ihana noiden punaisten huulien kanssa <3

  VastaaPoista

Share some galaxy dust! ♡